Karrebæksminde

Det idylliske fiskeleje Karrebæksminde er på mange måder en lille pause i hverdagen, hvor tiden går lidt langsommere og himlen er lidt mere blå.

Familie på bådebro

Rolige omgivelser og skøn natur

Karrebæksminde ligger ud til Smålandshavet, blot 15 minutters kørsel fra Næstved. Om vinteren er byen stille og tilbagetrukket, mens den om sommeren er tilholdssted for mange lokale og turister, der nyder byens maritime stemning. Den hyggelige havn byder også sejlende turister velkomne og er et godt spot for både lystfiskere og krabbejægere. Byen er kendt for sine friskfangede fisk, sine røgerier, den gode is og de mange hyggelige cafeer, så det er ikke underligt, at det summer af liv langs havnefronten på en god sommeraften.  

Aktiviteter i sommervarmen

Karrebæksminde har sin storhedstid om sommeren, hvor folk strømmer til for at tage del i de mange events, der finder sted - blandt andet cirkus, musik, festivaler, triathlon for ikke at glemme "Fiskernes Kapsejlads".

Sommerhusene og feriecentrene i området byder velkommen til folk fra nær og fjern, og trods stedets popularitet så oser byen alligevel af fredelig hygge og tid til afkobling.  

Sommerhus ved Karrebæksminde

Karrebæksminde er tæt forbundet med den lille ø Enø, som I nemt kommer til via Græshoppebroen. Græshoppebroen er en klapbro, som åbner hver hele time i dagstimerne og lader de mange skibe og både passere ud og ind af kanalen.

Broen vil blive renoveret fra start september til slut oktober 2020. Dette vil medføre, at biler og andet motorkøretøj ikke vil kunne komme til Enø i denne periode. Det er og fortsat stadig muligt, at komme til broen med fod.

Selvom Enø er en lille ø, så fejler stemningen og udbuddet af oplevelser absolut ikke noget. Her kan I spille minigolf, shoppe, spise is og - ikke mindst - bade fra øens fantastiske Blå Flag strand. Enø en "uundgåelig oplevelse", når turen går til Karrebæksminde. 

Tre interessante fakta om Karrebæksminde

1. Karrebæksminde og Enø har et fantastisk fugleliv, som hvert år tiltrækker fugleentusiaster fra nær og fjern

2. Græshoppebroen er et kendt varetegn fra Karrebæksminde og har været fast inventar i byen siden 1936 

3. Enøs lavvandede sandstrand er en af områdets absolut mest børnevenlige badestrande 

Åbn i Google Maps
Adresse

Alleen

4736

Koordinater

Længdegrad : 11.646958

Breddegrad : 55.177371

Max 30 minutter fra Karrebæksminde

Liste
Kort