Gå til indhold
©  Foto:

Ginskolen

Vær Master Destiller af gin for en aften!

Har du altid drømt om at lave din egen gin? Hos Ginskolen kan du komme ind og lave din egen gin, hvor du er med i hele processen. Når du kommer ud til vores lokale i Haslev, så vil du først blive mødt af vores ginbutik, hvor vi har over 350 forskellige. Dernæst træder du ind i selve Ginskolen, hvor vi sammen skal tilbringe de næste 3 timer. Sidst men ikke mindst, så vil du også have mulighed for at se vores eget destilleri, hvor vi har en dansk økologisk produktion af gin kaldet BeGin.

Du vil nu blive placeret foran en kobberkedel, hvorfra vi fortæller lidt om hvem vi er, og selvfølgelig hvad der skal ske de næste tre timer.
Du vil herefter få 1 liter sprit i din kedel, og derfra går du over og vælger imellem de mange forskellige botanicals(ingredienser). Til at udvælge dine botanicals får du udleveret et informationsark, der fortæller hvad de forskellige boitanicals gør for dig. Vi er der også til at hjælpe, hvis du skulle have brug for det.

Når du så har fået sat dine botanicals over, og din gin destillerer, så serverer vi en Gin&Tonic og står klar til at fortælle historier og svare på spørgsmål. Der vil være snacks, og mulighed for at udforske gin butikken, hvis man har lyst til dette.

Til sidst, når din gin er færdig med at destillere, så sørger vi for at den får den alkohol procent som du gerne vil have. Derefter hælder vi den på flaske med påskrevet navn, dato, abv(alkoholprocent) og ingredienser. Nu er du officielt gin master destillatør.

Udover at vi har Ginskolen i huset, så har vi også en ginbutik og vores eget destilleri

Share your wonders: