GeoCenter Møns Klint

Oplevelsescenter, naturfænomener, aktiv ferie og meget mere - for én pris! GeoCenter Møns Klint byder på underholdning og læring for både børn og voksne!

Ved en af Danmarks smukkeste og mest besøgte naturattraktioner, Møns Klint, ligger GeoCenteret af samme navn. Et oplevelsescenter, der fortæller om Danmarks fødsel lige der, hvor det hele begyndte.

Møns Klint

Frisk luft, aktiviteter og den unikke Møns Klint

Området omkring GeoCenteret og Møns Klint er simpelthen så fantastisk, at folk strømmer til året rundt. Billederne på de sociale medier siger det hele - folk elsker det!

De smukke klinter, der rejser sig 128 meter over det turkisgrønne hav - Klinteskoven, der stråler lysegrønt fra den kridtholdige jord og et utroligt rigt dyre- og planteliv. Her er kort sagt dømt naturoplevelse udover det sædvanlige! 

Oplevelser oppe og nede

Møns Klint er også kendt for sine 497 trappetrin fra toppen af klinten og ned til stranden. Langs trapperne er der mulighed for pauser - for hold nu op en tur! Og der er lige så langt op!

Men bare rolig, for er bentøjet ikke til lange og stejle trapper, kan du nyde sceneriet fra den "boardwalk", der er lavet på toppen af klinten.

Du kan også snorkle ved Møns Klint. I to timer kan du få lov til at søge havbunden igennem for fossiler, dyr og andre sjove fund.

Book din ekspedition og guide på forhånd via GeoCenter Møns Klint og vær klar til sjov og spas!

OBS! I perioden fra d. 1. oktober 2020 og frem til ca. d. 18. december 2020 skal Maglevandstrappen renoveres, og den vil derfor være lukket i denne periode. Se andre trapper og nedgange her.

Møns Klint Blå eventyr Vordingborg

Tre spændende fakta om Møns Klint og GeoCenteret

1. Du kan opleve fænomenet Dark Sky ved Møns Klint. På grund af den ekstremt beskedne lysforurening på stedet er stjernehimmelen HELT klar og tydelig.

2. Ved køb af indgangsbillet til GeoCenter Møns Klint får du samtidig et årskort med adgang til tidligere nævnte aktiviteter - uden merpris!

3. Møns Klint var også populær i 1800-tallet, hvor maleres og forskeres interesse for stedet var med til at lokke almindelige turister til. Fra broer langs stranden sejlede eller roede små udflugtsbåde ud, så turisterne kunne opleve klinten fra havet.

Åbn i Google Maps
Adresse

Stengårdsvej

Koordinater

Længdegrad : 12.550478

Breddegrad : 54.967977

Max 30 minutter fra GeoCenter Møns Klint