SydkystDanmark
Fiskeri ved Stevns Klint

Fiskeri for hele familien

Bare en time fra København og så er du allerede langt væk! Væk fra hverdagens stress og jag - uden rækkevidde og uden dækning. Her begynder fisketuren på Sydsjælland & Møn!

Kom ned og giv slip

Familie fisketur Stevns Klint

Fantastiske oplevelser

Tag på opdagelse med fiskestangen, fiskenettet og familien. En anderledes og naturnær familieferie, hvor I sammen tager ud til vandet og oplever roen, nærværet og hyggen ved en fisketur. Kombiner fisketuren med familietid på stranden, hvor børnene kan finde muslingeskaller og bygge sandslotte, mens fiskestangen holder en kort pause. SydkystDanmarks mange fiskevande byder på oplevelser, udfordringer og nye interesser for alle aldre.

Far og søn fisker

Oplev stemningen helt tæt på i videoen her

Fiskevande på Sydsjælland og Møn

Fiskevandende i SydkystDanmark er enestående og giver mulighed for at fange mange forskellige fisk. Som lystfisker er der adskillige spændende muligheder på Sydsjælland og Møn. Prøv kræfter med trolling på Møn - et af Danmarks bedste steder at fange laks – fiskeri af brakvandsgedden eller kystfiskeri i nogle af Danmarks smukkeste naturområder. Lystfiskeri er en sport, hvor man virkelig kan koble af, slippe tankerne fri og lade naturen tage over. Nyd spændingen, når fisken bider på krogen og rykker i linen. Husk at tjekke op på, om I har fiskepas, og hvor I må fiske. 

Stevns Klint fiskeri

Overnat i nærheden

Nyd fisketuren og hinanden. Tag en overnatning ude hvor naturen byder velkommen. Feddet Strand Resort er en familievenlig campingplads, som byder på masser af aktiviteter for børnefamilien. Her finder I sjove og udfordrende legepladser, minigolf, ridning på islandske heste, kæledyrszoo, el-motocross for børn og voksne og meget mere. Lige uden for teltdugen ligger naturen og venter med kilometervis af vandre- og cykelstier, naturcenter, madpakkerum og fugletårn, som alt sammen indbyder til oplevelse og udforskning for hele familien.

grill på Feddet Strand Resort Mobilhome