SydkystDanmark
feriepiloterne - vandringtopbillede

Feriepiloterne tester en vandreferie

Snør vandrestøvlerne, og sæt tempoet helt ned! Nogle af Danmarks mest naturskønne vandreruter venter forude.

I Spanien har de Caminoen – på Sydsjælland og Møn har vi Camønoen, Trampestien og Lagunestien, der alle er kendt og elsket for deres kystnære ruter.

På den otte dage lange vandretur får feriepiloterne over 100 kilometer i benene og kommer forbi noget af Danmarks smukkeste natur. Bl.a. skal de gå langs den lodrette klint på UNESCO Verdensarv Stevns Klint, i strandkanten ved Møns Klint og vandre gennem skov og strandeng ved Smålandshavet. Det bliver på alle måder spektakulært!

Men uden mad og drikke duer helten ikke. Derfor skal feriepiloterne naturligvis spise på nogle af de bedste kroer og restauranter undervejs, hvor der bliver tanket op på højtbelagt smørrebrød og lokale øl. Og når dagen er omme, er der hvile til de trætte vandreben i en dejlig hotelseng eller på et lille, unikt Bed and Breakfast.

Mød feriepiloterne

Det er væltet ind med ansøgninger og ferie-CV’er fra rejseklare danskere, der er friske på at tage på ferie på Sydsjælland og Møn. Valget er faldet på Trine og Max, som skal være SydkystDanmarks feriepiloter på vandreferien. 

Feriepiloter - trine og max

Trine og Max

Med et imponerende ferie-CV, som bl.a. tæller en tur på toppen af Kilimanjaro og 100 dages eventyr i Europa med en ombygget varevogn, er det københavnske par Trine og Max helt klar på at teste en vandreferie i SydkystDanmark. 

Følg med på Trine og Maxs vandretur her på siden og på SydkystDanmarks instagram, når der venter masser af nye oplevelser i uge 25, hvor startskuddet for vandreferien lyder.

Hvilke oplevelser venter på ferien?

På ferien skal feriepiloterne teste dele af tre af Sydsjælland og Møns bedste vandreruter: Trampestien, Lagunestien og Camønoen.

Det indebærer bl.a. vandring på toppen af UNESCO Verdenarv Stevns Klint og med en fantastisk udsigt over Østersøen hele vejen samt vandring langs strand og kyst med sand under fødderne, duften af havet og lyden af bølgeskvulp.

Vandreruterne går forbi flere af SydkystDanmarks top-attraktioner, som feriepiloterne naturligvis skal besøge undervejs:  

kort

 

Her skal Trine og Max overnatte og spise

Når dagens vandretur er slut, er der tid til at hvile fødderne og få tanket depoterne op med lækker mad.