Vesterhave Vingaard

Foto: Vesterhavegaarden
Attraktioner
Lokale smagsoplevelser
Adresse

Vesterhavevej 204

4736 Karrebæksminde

Besøg en lokal økologisk vingård i Karrebæksminde.

Kom og oplev hvordan der kan laves kvalitetsvine i Danmark med et hyggeligt vingårdsbesøg.

Et besøg kan bestå i blot en tur i den hyggelige gård butik, hvor alle gårdens økologiske produkter kan købes. Åbningstiderne ses på hjemmesiden.

Eller man kan bestille et vingårds besøg med vinsmagning. Det består af følgende:  Besøget starter med en rundvisning i gårdens vin- og æble plantage. Herunder historie fra Vingården, plante systemer,  drue og æble sorter, samt information om hvorledes vinstokke og æbletræer passes og beskæres. Ikke mindst det nyeste og eneste i Danmark:  ”Pergola” opbindings system til vinstokke. Desuden en sændende info om årets gang i vinmarken.

Derefter et kig ned i den hyggelige vinkælder, hvor egetræs fadene ligger og  hygger sig og gør vore vine til noget helt enestående.

Til slut et besøg  i vineriet og gårdbutikken hvor vi fortæller om vinens tilblivelse efter høsten. Hvordan laver vi vore fantastiske Rose vine og ikke mindst Amarone rød- vine, samt Æble is vine og de andre vintyper, herefter  hygger vi os med vinsmagning af gårdens forskellige spændende vine. 

Der følger 4 slags forskellige vinsmagninger med i denne pakke og der kan frit vælges i mellem:  AMARONE RØDVIN AF TØRREDE DRUER , KLARET RØDVIN (RIPASSO), ROSEVIN, ÆBLE CHARDONNAY VIN, HVIDVIN, ÆBLE IS VIN.

Vingården har i 2019 igen for 3. år i træk, fået et udmærkelsescertificat, derudover har deres vin blandt andet vundet en guld og en bronzemedalje ved dette års danske vinskue. 

Besøg i gårdbutikken gratis!

Gårdbutikkens åbningstider:
Fra påske til efterårsferien: Dagligt fra 10-17
Udenfor den periode i weekend fra 11-16

Adresse

Vesterhavevej 204

4736 Karrebæksminde

Facilities

Gårdbutik

Frugtavl

Vingård

Sidst opdateret af
Destination SydkystDanmark