VæRK 21

Foto: Vibeke Maj Magnussen
Attraktioner
Gallerier
Adresse

Højerup Bygade 26

4660 Store Heddinge

VæRK 21 – DESIGN, KUNST OG SNEDKERHÅNDVÆRK FRA STEVNS OG OMEGN

En grafiker, en flok møbelsnedkere og designere, der sammen kalder sig VæRK 21, skaber sommeren 2020 liv i den gamle forladte museumsbygning – det tidligere Stevns Museum - i Højerup ved Stevns Klint.

Det gør de med en pop-up designbutik – en anderledes salgsudstilling for kunst, håndværk og design. Her præsenterer de gruppens arbejder som en installation midt i bygningens store, flotte og ellers tomme udstillingsrum.

Besøgende kan for eksempel se møbler, lamper, boligtilbehør, grafiske værker og unikasmykker. Der er mulighed for at købe eller bestille de udstillede produkter og værker.

Designbutikken har åbent fra den 4. juli 2020 og frem til slutningen af september.

VæRK 21 sørger for, at det som besøgende er muligt at overholde myndighedernes retningslinjer i forhold til corona.

Det gamle Stevns Museum:
Museumsbygning ligger i området ved den gamle kirkeruin i Højerup – den kirke, hvor et klinteskred i 1928 medførte, at kirkens kor styrtede i havet.

Museumsbygningen blev opført i slutningen af 1950'erne, oprindeligt for at huse skiftende sommerudstillinger. Denne sommer 2020 vækker VæRK 21 til dels bygningens oprindelige formål til live igen.

Holdet bag VæRK 21:
Grafiker Anne Birkholt Nielsen, møbeldesigner Nils-Ole Zib, møbelsnedker Finn Holm Nielsen, møbeldesigner Claus Boye Petersen og smykkekunstner Charlotte Mannstaedt, møbelsnedker Bodil Holstein, designer Cæcilie Telling og møbeldesigner og fotograf Vibeke Maj Magnussen.

Instagram:

@mannkind.dk
@tingtegneriet
@overkant.dk
@tellingdesign
@nielsenogholstein
@nilsolezib

 

Adresse

Højerup Bygade 26

4660 Store Heddinge

Åbningstider

31 Aug 20 / 28 Sep 20

fredaglørdag

11:00 - 17:30

søndag

11:00 - 16:00

Sidst opdateret af
Destination SydkystDanmark