VæRK 21

Foto: Vibeke Maj Magnussen
Attraktioner
Gallerier
Adresse

Højerup Bygade 26

4660 Store Heddinge

VæRK 21 – DESIGN, KUNST OG SNEDKERHÅNDVÆRK FRA STEVNS OG OMEGN

På trods af corona-krisen pusles der i ”kulisserne” med en ny sommerbegivenhed på Stevns.

En grafiker, en flok møbelsnedkere og designere, der sammen kalder sig VæRK 21, vil i sommeren 2020 skabe liv i den gamle forladte museumsbygning – det tidligere Stevns Museum - i Højerup ved Stevns Klint.

Det agter de at gøre med en pop-up designbutik – en anderledes salgsudstilling for kunst, håndværk og design. Ambitionen er at præsentere gruppens arbejder som en installation midt i bygningens store, flotte og ellers tomme udstillingsrum.

Besøgende vil for eksempel kunne se møbler, lamper, boligtilbehør, grafiske værker og unikasmykker. Der vil være mulighed for at købe eller bestille de udstillede produkter og værker.

Designbutikken vil åbne omkring den 1. juli 2020 og strække sig frem til slutningen af september. De præcise datoer for åbning og åbningstider, vil snart blive offentliggjort her på siden.

VæRK 21 vil sørge for, at det som besøgende er muligt at overholde myndighedernes retningslinier i forhold til corona.

Det gamle Stevns Museum:
Museumsbygning ligger i området ved den gamle kirkeruin i Højerup – den kirke, hvor et klinteskred i 1928 medførte, at kirkens kor styrtede i havet.

Museumsbygningen blev opført i slutningen af 1950'erne, oprindeligt for at huse skiftende sommerudstillinger. Denne sommer 2020 vækker VæRK 21 til dels bygningens oprindelige formål til live igen.

Holdet bag VæRK 21:
Grafiker Anne Birkholt Nielsen, møbeldesigner Nils-Ole Zib, møbelsnedker Finn Holm Nielsen, møbeldesigner Claus Boye Petersen og smykkekunstner Charlotte Mannstaedt, møbelsnedker Bodil Holstein, designer Cæcilie Telling og møbeldesigner og fotograf Vibeke Maj Magnussen.

Instagram:

@mannkind.dk
@tingtegneriet
@overkant.dk
@tellingdesign
@nielsenogholstein
@nilsolezib

Adresse

Højerup Bygade 26

4660 Store Heddinge

Sidst opdateret af
Destination SydkystDanmark