Stay@Delores Bed & Breakfast

Hos Stay@Delores Bed & Breakfast bor I i byen og samtidig tæt på noget af Sjællands smukkeste natur og flere store attraktioner. Stay@Delores Bed & Breakfast ligger på en fredelig villavej i Haslev i kort gåafstand til både spisesteder, indkøbsmuligheder, biograf og station. Og få km udenfor byen kan I nyde det smukkeste, kuperede landskab med vidtstrakt agerland, store frodige skove og små, fredelige skovsøer. Her kan I bl.a. opleve det idylliske traktørsted Villa Gallina, Gisselfeld Kloster, Bregentved Gods og Danmarks største klatrepark, Camp Adventure.

Bygningerne, som Stay@Delores har til huse i, har tidligere tjent som først håndarbejdsskole og siden fritidshjem, så det har været et hus med liv i, hvilket man godt kan fornemme, når man går op ad den gamle trappe. Men ellers er alt sat i stand, så det hele fremstår lækkert og meget indbydende. Værelserne er lyse og enkelt indrettede - alle med eget TV. Der er fælles toiletter/baderum, en stor fælles opholdsstue, hvor man altid kan lave sig en kop lækker kaffe (den ene af værterne er lidt af en ”kaffenørd”!), en stor og solrig terrasse med solsenge samt et mindre opholdsrum med diverse brætspil til fri afbenyttelse.

Køber I morgenmad hos Stay@Delores, kan I se frem til en helt særlig oplevelse – og det er ikke bare på grund af den gode kaffe, men også fordi værterne sætter en ære i, at give deres gæster den bedste start på dagen.