Liseby Bed & Breakfast

Liseby Bed & Breakfast

Foto: VisitSydsjælland-Møn
Overnatning
Bed & Breakfast
Adresse

Strandskovvej 3

4780 Stege

Kontakt

E-mail:info@liseby.dk

Telefon:31373713

Liseby Bed & Breakfast ligger ca. 10 minutters kørsel fra Stege midt mellem bølgende marker og i kort gåafstand fra den smukke Fanefjord Skov, der strækker sig helt ned til stranden med gode muligheder for en dukkert.

Stedet er oprindeligt startet som et center med fokus på aktiviteter og uddannelse indenfor personlig udvikling. Det har altid været vigtigt for værterne at værne om den gode energi, der er på stedet, og som alle besøgende kan nyde godt af. Målsætningen er at skabe nogle rammer, hvor gæsterne kommer helt ned i gear. Blandt andet tilbyder Liseby Bed & Breakfast swimmingpool, fitnesscenter, spabad og mulighed for massage, ligesom morgenmaden, der serveres, selvfølgelig er både økologisk og nærende, så I er sikre på den bedst mulige start på dagen.

Stedet har otte enkelt indrettede værelser – alle med komfortable senge, så I er sikre på en god nats søvn. Derudover står et stort og veludstyret køkken, to store badeværelser og to toiletter til fri disposition, foruden en stor terrasse med grill og flere hyggekroge. Der er også en stor legeplads, så stedet er også velegnet for børnefamilier.

Med sin placering direkte på Camønoen er Liseby Bed & Breakfast et oplagt pitstop for jer, der vil opleve Møns populære vandrerrute.

Adresse

Strandskovvej 3

4780 Stege

Facilities

Servicehund tilladt

Dobbeltværelse: DKK 450 - 700

Kapacitet: Senge (17)

Rygning forbudt

Kapacitet: Værelser (8)

Parkering

WiFi

Barneseng

Køkken

Morgenmad kan købes

Have

Legeplads

Terrasse

Egen indgang

Håndklæder/linned inkluderet i prisen

Opholdsstue

Havemøbler

Grill

Sidst opdateret af
Destination SydkystDanmark