Klintgården Bed & Breakfast

Foto: VisitSydsjælland-Møn
Overnatning
Bed & Breakfast
Adresse

Hærvejen 24

4660 Store Heddinge

Kontakt

E-mail:masc@c.dk

Telefon:56510051

Mobil:22640527

Klintgården Bed & Breakfast ligger for enden af en blind markvej, 30 meter over havoverfladen og bare et stenkast fra kanten af Stevns Klint. Dette fredelige og ugenerte sted byder på den mest fantastiske udsigt over Østersøen og over frodige marker med Stevns Fyr i det fjerne. Her kan I sidde foran jeres værelse og nyde morgenmaden, mens solen står op over Klinten og gå i seng til en stjernehimmel, der sjældent er set magen.  

Her er de perfekte rammer for jer, der søger fred og ro – og så alligevel bare ti minutters gang fra Højerup med Højerup Gl. Kirke og traktørstedet Højeruplund. Fra Klintgården er der ca. fire km til indkøbsmuligheder.

Klintgården Bed & Breakfast ligger på en gammel firelænget gård, bygget af kridtsten, der er savet ud af klinten. Til gården hører en stor gammel have, der er omkranset af et stengærde.

Der er tre lyse og indbydende værelser på stedet. Indretningen er simpel, men meget charmerende. Der er et badeværelse og to toiletter, ingen tv men wifi. I den store opholdsstue, med loft til kip, kan I slappe af og få en snak med de andre beboere. Her kan I også få morgenmaden serveret (engelsk morgenmad med mange hjemmelavede lækkerier), der er inkluderet i prisen. 

Som Bed + Bike-klassificeret tilbyder Klintgården blandt andet overdækket cykelparkering og oplader til elcykler.

Bestilling via mail eller telefon

Adresse

Hærvejen 24

4660 Store Heddinge

Facilities

Rygning forbudt

Dobbeltværelse: DKK 450 - 700

Kapacitet: Senge (6)

Bed+Bike

Morgenmad inkluderet i prisen

Parkering

WiFi

Barneseng

Tekøkken

Terrasse

Egen indgang

Håndklæder/linned inkluderet i prisen

Havudsigt

Opholdsstue

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Destination SydkystDanmark