Folehavegaard Bed & Breakfast

Folehavegaard Ferielejligheder

Foto: VisitSydsjælland-Møn
Overnatning
Bed & Breakfast
Adresse

Folehaven 3

4654 Faxe Ladeplads

Kontakt

E-mail:ferie@folehavegaard.dk

Telefon:40192842

Hos Folehavegaard Ferielejligheder bor I i fredelige og landlige omgivelser og alligevel med den charmerende by Faxe Ladeplads indenfor kort afstand. Stedet har tre rummelige, lyse og velindrettede ferielejligheder, der alle har deres egen østvendte terrasse. Ejendommen er omgivet af en dejlig have med smukke blomsterbede og mange hyggelige lækroge. Fra en gynge i haven kan I nyde den mest fantastiske udsigt til mark og skov, mens I får jer en gyngetur. Haven rummer også et særligt hjørne, indrettet til børn.

Der er indgang til lejlighederne gennem et hyggeligt indrettet fælles opholdsrum, hvor I fx kan nyde jeres morgenmad eller få en snak med de andre gæster.

Folehavegaards ferieligheder bliver normalt lejet ud på ugebasis, men ring gerne og hør om mulighed for kortere eller længere ophold. Normalt ankomst er lørdag efter kl. 14:00 og afrejse lørdag kl. 10:00 senest.  

Som et lille kuriosum huser Folehavegaard også et spændende museum med genstande, der primært er samlet fra de slægtsgårde, som værtsparrets familier har ejet gennem mere end 200 år. Værterne fortæller med glæde om den imponerende samling.   

Adresse

Folehaven 3

4654 Faxe Ladeplads

Facilities

Rygning forbudt

Dobbeltværelse: DKK 450 - 700

Kapacitet: Senge (15)

Vaskemaskine

Kapacitet: Værelser (3 ferielejligheder)

Morgenmad kan købes

Barneseng

Legeplads

Egen indgang

Grill

Parkering

WiFi

Eget bad

Køkken

Have

Terrasse

Tv

Opholdsstue

Håndklæder/linned kan lejes

Havemøbler

Sidst opdateret af
Destination SydkystDanmark