Engly Bed & Breakfast

Engly B&B

Foto: Palle Jørly
Overnatning
Bed & Breakfast
Adresse

Gadevang 23

4700 Næstved

Kontakt

E-mail:bb@engly.info

Telefon:55765004

Engly Bed & Breakfast har til huse i en meget velholdt, firlænget gård, der ligger i landsbyen Vester Egesborg, 10 km syd for Næstved, med kort afstand til motorvej, BonBon-Land og to 18-hullers golfbaner. Her er fred og idyl og de perfekte rammer for en hyggelig familieweekend – både af den fredelige og den mere aktive slags.

Engly Bed & Breakfast har seks nyrenoverede, rummelige og lyse dobbeltværelser med behagelige senge, TV og eget bad. Der er en fællesstue, et fuldt udstyret køkken samt en stor dejlig stor have med forskellige legefaciliteter til børn. Derudover er der to lejligheder med eget køkken og egen terrasse.

Den lukkede gårdsplads er til fri rådighed og det perfekte sted at få sig en snak med gårdens øvrige gæster. I en af fløjbygningerne er der billard, bordtennis og dart – og i det hele taget masser af plads til aktivitet.

Engly Bed & Breakfast ligger naturskønt kun ca. fem minutter fra Dybsø Fjord, og med flere vandrestier/markveje i nabolaget er det et godt udgangspunkt for jer, der vil ud og røre benene. En kort gåtur fra gården kan I blandt andet besøge byens smukke, rødkalkede kirke.

Engly Bed & Breakfast er også velegnet som kursussted eller til mindre virksomhedsarrangementer.

Adresse

Gadevang 23

4700 Næstved

Facilities

Dobbeltværelse: DKK 450 - 700

Servicehund tilladt

Kapacitet: Senge (20)

Rygning forbudt

Kapacitet: Værelser (6 værelser og 2 lejligheder)

Parkering

WiFi

Køkken

Have

Legeplads

Terrasse

Tv

Egen indgang

Håndklæder/linned inkluderet i prisen

Opholdsstue

Havemøbler

Grill

Tørretumbler

Eget bad

Barneseng

Tekøkken

Vaskemaskine

Morgenmad kan købes

Sidst opdateret af
Destination SydkystDanmark