Edelsminde Bed & Breakfast

Edelsminde Bed & Breakfast

Foto: VisitSydsjælland-Møn
Overnatning
Bed & Breakfast
Adresse

Nielstrupvej 2A

4690 Haslev

Kontakt

E-mail:info@edelsminde.dk

Telefon:+45 3110 0012

På Edelsminde Bed & Breakfast bor I i nyrenoverede, individuelt og smagfuldt indrettede værelser, der i stil og farvevalg virkelig er skabt til at slappe af i. Der hviler en dejlig ro over stedet, så trænger I til at koble af, er dette sted et godt valg. I har også et smukt fælles opholdsrum med thekøkken og TV til rådighed samt et større mødelokale, hvis I har brug for det. Udendørs kan I nyde den enorme have og smukke solnedgange over det åbne land.

Edelsminde Bed & Breakfast har til huse i Gisselfeld Slots gamle inspektørbolig og støder op til den 40 ha store slotshave. Her befinder I jer midt i et noget af Sjællands smukkeste natur med et hav af spændende oplevelsesmuligheder lige i nabolaget. På Gisselfelds jorde kan I fx udforske potteplanter i Paradehuset, tage på trætop-klatring i Camp Adventure eller på rundvisning på Gisselfeld Kloster. Og ikke langt derfra kan I besøge den idylliske skovrestaurant Villa Gallina eller den gamle landevejskro Rønnede Kro.

Edelsminde Bed & Breakfast ligger få km fra Sydmotorvejen, så turen til eller fra København kan gøres på bare 45 minutter.

Adresse

Nielstrupvej 2A

4690 Haslev

Facilities

Servicehund tilladt

Dobbeltværelse: DKK 450 - 700

Kapacitet: Senge (12)

Rygning forbudt

Kapacitet: Værelser (6)

Parkering

WiFi

Barneseng

Tekøkken

Morgenmad kan købes

Have

Tv

Egen indgang

Håndklæder/linned inkluderet i prisen

Opholdsstue

Havemøbler

Sidst opdateret af
Destination SydkystDanmark