Duelund Bed & Breakfast

Foto: VisitSydsjælland-Møn
Overnatning
Bed & Breakfast
Adresse

Duelundsvej 6

4684 Holmegaard

Kontakt

E-mail:hessner@duelund6.com

Telefon:55562778

Mobil:20819570

Duelund er et økologisk drevet husmandssted, fredeligt beliggende ved Hesede skov, med udsigt til skov, marker og græssende køer.

Her har vi indrettet en del af den gamle kostald til en et-værelses ferielejlighed med stor hems. Der er en lille køkkenafdeling med komfur og køleskab m.v. samt toilet og bad.

Sovepladser til 6 personer samt weekend-barneseng. Service m.v. til 6 personer. Balkon og træ-terrasse med havemøbler mod vest samt mulighed for benyttelse af grill.

Duelund er beliggende midt i den sydsjællandske natur, med kort afstand til mange udflugtsmål: Traktørstedet Villa Galina, 2½ km. BonBon-Land, 4½ km. Gisselfeld Kloster, 6 km. Bregentved Gods, 10 km. Fensmark, bl.a. med Holmegaard Mose, 10 km. Gavnø Slot, 20 km. 3 golfbaner inden for 20 km. Under 25 km til flere gode strande ved Faxe Bugt mod øst, såvel som Smålandsfarvandet mod vest. Gode indkøbsmuligheder i Fensmark og Rønnede, 10 km. Næstved, bl.a. med kanoudlejning til sejlads på Susåen, 14 km. Faxe, bl.a. med mulighed for fossiljagt i Kalkbruddet, 19 km. 6 km til motorvejstilkørsel, hvorfra man kan være i København på under 1 time.

Adresse

Duelundsvej 6

4684 Holmegaard

Facilities

Parkering

Køkken

Terrasse

Havemøbler

Grill

Rygning forbudt

Dobbeltværelse: DKK 450 - 700

Kapacitet: Senge (4)

Eget bad

Kapacitet: Værelser (1)

Tekøkken

Sidst opdateret af
Destination SydkystDanmark