Depotet i Skelby - B&B

Foto: VisitSydsjælland-Møn
Overnatning
Bed & Breakfast
Adresse

Buen 18, Skelby

4160 Herlufmagle

I den lille hyggelige landsby Skelby, der ligger 13 km nord for Næstved, kan I slå jer ned i et gammelt øldepot, der i dag tjener som vandrerhjem/Bed & Breakfast og byens borgerhus. Stedet drives af frivillige ildsjæle, der gør alt, hvad de kan, for at man skal føle sig hjemme.

Depotet i Skelby – Bed & Breakfast er et ideelt overnatningssted for jer, der er på kanotur på Susåen, som løber forbi bare hundrede meter væk. Stedet er også ideelt for vandrende og cyklende, der har Klosterruten, Munkeruten, Sjællandsleden og Susåleden i nabolaget. En kort vandretur væk kan man besøge Gunderslevholm Gods og de to fine landsbykirker, Gunderslev og Skelby Kirke.

Depotet i Skelby har otte værelser med plads til i alt 27 gæster. Der er fælles bad og toilet, et lille køkken, en hyggestue og en stor opholdsstue, hvor skiftende kunstnere udstiller deres værker. Udenfor er der en dejlig, lukket og delvis overdækket gårdsplads med grill og flere borde/bænke.

”Depotet” tilbyder ikke kun overnatning, men har også en festsal med plads til op til 50 personer. Festsalen ligger i en selvstændig bygning og indeholder to handicaptoiletter samt et anretterkøkken med alt nødvendigt udstyr. Stedet er ideelt til fester eller mindre virksomhedsarrangementer, hvor gæsterne også har brug for overnatning.

Sengelinned og håndklæder kan lejes for kr. 50,00. Morgenmad kan bestilles og koster kr. 50,00 pr. person.

OBS! Mandag eftermiddag bydes altid på kaffe og kage, så kommer du forbi på det tidspunkt så kig indenfor.

Adresse

Buen 18, Skelby

4160 Herlufmagle

Facilities

Husdyr tilladt

Servicehund tilladt

Rygning forbudt

Parkering

WiFi

Barneseng

Køkken

Morgenmad kan købes

Have

Terrasse

Opholdsstue

Håndklæder/linned kan lejes

Havemøbler

Grill

Dobbeltværelse: < DKK 450

Kapacitet: Senge (27)

Kapacitet: Værelser (8)

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Destination SydkystDanmark