Blue Water SUP Rentals

Foto: Lars Bo Axelholm - VisitSydsjælland-Møn A/S
Aktiviteter
Sport og andre aktiviteter
Adresse

Strandparksvej 2B

4600 Køge

Kontakt

E-mail:cw@geardirect.dk

Telefon:71 99 69 19

Blue Water SUP er et lille foretagende der bygger på passionen for vandet, naturen, motion og samvær. Vi har mere end 20 års erfaring med forskellig typer surfing og endnu flere års erfaring med Stevns. Vi kender til mange gode steder hvor en tur på SUP kan give fantastiske oplevelser og vi kan rådgive omkring vind og vejr.

Der er mange områder på Stevns der egner sig særligt godt til oplevelser på et SUP board, for eksempel Rødvig strand og den første del af klinten, Vemmetofte Strand, Bøgeskoven, hele strandstykket fra Strøby Ladeplads og ind til Køges Søndre Strand og ikke at forglemme Tryggevælde Å.

Stand Up Paddle er for alle der har en bare rimelig fysik, balance der svarer til at køre på cykel og lidt engagement/lyst til at lære noget nyt.

Vi tilbyder primært udlejning af komplette boards, lige fra timebasis til ugebasis, grundlæggende instruktion og mindre guidede ture for familier eller grupper. Sidstnævnte er ofte efter aftale i forhold til indhold, tid til arrangementet og forventninger generelt og prisen aftales individuelt.

Adresse

Strandparksvej 2B

4600 Køge

Facilities

SUP Boards

Følg på:

Sidst opdateret af
Destination SydkystDanmark