Biografen Kanten

Foto: Biograf Kanten
Aktiviteter
Biografer
Adresse

Østervej 2

4640 Faxe

Biografen Kanten, på kanten af Faxe Kalkbrud, er en helt igennem (når vi nu selv skal sige det) skøn forvokset lokalbiograf.

Biografen med helt igennem lokale rødder, og et stærkt lokalt og loyalt publikum, har to sale med plads til i alt 235 gæster.

Biografen er bygget i 2008, og er teknisk helt på linje med hvad du kan forvente af moderne biografdrift.

I forhold til at vi lever af at lukke vores meget værdsatte gæster ind i sorte lokaler uden vinduer, er biografen placeret helt vidunderligt smukt, på kanten af Danmarks største menneskelavede hul i jorden, Faxe Kalkbrud.

Via vores store terrasse og vores store panoramavinduer, har du udsigt over kalkbruddets store hvide sceneri med de blå koralsøer og til Faxe Bugt og Præstø Fjord.

I foyeren og på terrassen har vi en hyggelig cafe, der både kan forsøde tilværelsen for vores biografgæster og for forbipasserende. Vi sælger varme drikke til efter den gode gåtur i efteråret, og kold hvidvin, is, øl og sodavand i parasollernes skygge om sommeren.

I Danmark er vi så heldige at vi har gode film året rundt, og sommeraftener der godt kan tåle en tur i mørket. Vores sale har selvfølgelig aircondition, og står til din rådighed året rundt.

Vi glæder os til at se dig i Biografen Kanten


Se åbningstider på vores hjemmeside

Adresse

Østervej 2

4640 Faxe

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Destination SydkystDanmark