Bakkegaard Møns Klint

På Bakkegaard Møns Klint bor I nok med øens bedste udsigt og med klinten og GeoCenteret kun få km væk. Stedets 15 værelser emmer af hygge og charme. Værelserne er indrettet af mønske kunstnere, kunsthåndværkere og designere, der hver har sat deres individuelle præg på udsmykningen.

Der er fælles bad/toilet, spisestue med brændeovn, opholdsstuer, kursuslokale, terrasse og en stor have med rigelig plads til at være sig selv. – Bakkegaarden har stort fokus på bæredygtighed og økologi, så her kan I se frem til sunde og nærende måltider. Der kan købes helpension på stedet, men også bare morgenmad, hvis det er det, I ønsker.

Bakkegaarden ligger direkte på Camønoen, men der er også gode vandremuligheder i bakkerne omkring stedet, hvis I ikke er til den helt lange tur. Cykelruten Berlin-København løber også lige forbi, og så er stedet ”Dark Sky-certificeret”, så her kan stjernehimlen nydes i sin fulde pragt.

Fra Bakkegaard Møns Klint er der tre km til Møns Klint og fem til Klintholm Havn, hvor der er indkøbsmuligheder og flere restauranter at vælge imellem.