Påskeferie i SydkystDanmark

Foto: Næstved City

Påskeferien er tid til at komme ud i naturen, i den friske luft, hvor der altid er åben. Ud i SydkystDanmark, hvor der er højt til himlen, brede vidder og spændende, nye og sjove oplevelser i nogle af landets mest unikke naturområder. God påske og god tur - husk at passe på hinanden.

Påsken er en dejlig tid med hyggelige traditioner og mulighed for at lade op efter vinterens kulde og mørke. Der findes ingen mere perfekt måde at nyde det skønne forår på end i naturen! Vi har samlet en liste med skønne oplevelser i naturen, som altid har åben

Lystfiskeri på Sydsjælland og Møn

Er du vild med at fiske - uanset om du betragter dig selv som prof eller amatør - skal du nok få din lyst styret i SydkystDanmark, hvor der er rigeligt med godt fiskevand.

Cykelferie

I SydkystDanmark kan du cykle fra klint til klint - nemlig fra Møns Klint i syd til Stevns Klint i nord - eller omvendt! - Nyd det unikke landskab fra cykelsadlen, mærk vinden på kinderne og naturens herlige dufte.

Vandreruter på Sydsjælland og Møn

Sørg for at suge alle naturens indtryk til jer, når I vandrer gennem Sydsjælland og Møn. Med uimodståelig natur – og masser af den – er der nok af vandremuligheder at vælge imellem!

Find inspiration til opdagelse

Liste
Kort
Klik her og få 30 tilbud og rabatter, så du kan få endnu mere ud af SydkystDanmark!