Næstved

Fra moderne handelsby til idyllisk fiskerleje

Tirsdagsmarked i Stege

Byer på Sydsjælland & Møn

Er du til shopping, kultur, historie, aktiv ferie eller badeferie så kan du finde den helt rette by på Sydsjælland & Møn. Her finder du charmerende byer med hver deres dna. Ens for dem alle er, at de er fulde af spændende oplevelser for den nysgerrige besøgende. 

Karrebæksminde

Karrebæksminde er en charmerende by der, især om sommeren, viser sit fulde potentiale. Byen er helt sin egen – en blanding af lystbådehavne, fiskeri, skønne sandstrande samt spisesteder og aktiviteter til alle aldre.

Næstved

Næstved er er både historisk og nutidigt set Sydsjællands største handelsby. I dag byder byen på stor diversitet med store grønne områder, rigt handels- og byliv samt et stort udvalg af historie, kunst og kultur.

Stege

Stege er en af Danmarks ældste købstæder og bærer præg af middelalderen, så vel som mere moderne tider, som gør byen til en interessant og smuk by at gå på opdagelse i.

Vordingborg by

Velkommen til Vordingborg, også kendt som Danmarks Magtcentral fra dengang Valdemar Atterdag regerede landet fra byen. Vordingborg er en gammel hyggelig og historisk by. Især byens vartegn, Gåsetårnet kender de fleste. Om ikke andet så fra den danske 20-krone hvorpå motivet har været port...

Rødvig

Rødvig by er unik for sin historie og sit charmerende havne- og byliv. Her kan man lade sig betage af både byens og naturens historie og udvikling.