Gå til indhold
Græskar

Det sker i efterårsferien

Foto: Destination SydkystDanmark

Hold efterårsferie på Sydsjælland & Møn. Begynd planlægningen med vores guide til efterårsferiens mange oplevelser og aktiviteter på Sydsjælland & Møn.

Liste
Kort
Foto: Camp Adventure

Camp Adventure

Kom og få en hyggelig, og udfordrende dag, for hele familien i de sjove klatrebaner i Danmarks største klatrepark eller gå en tur langs boardwalken ud til det imponerende skovtårn og nyd skovens smukke efterårsfarver. Klatreparken er åben torsdag til søndag i oktober måned fra kl. 10-18 og Skovtårnet har åbent alle dage året rundt (fra kl. 10-18 i oktober). 

Læs mere

Halloween i BonBon-Land

Glæd dig til halloween og oplev spænding og gys i BonBon-Land. I år kan du opleve 5 uhyggelige spøgelseshuse, deriblandt den ekstra uhyggelige "Zombie-Stien". Der vil være forskellige aktiviteter, levende skeletter og uhyggelige film i BonBio.

Læs mere

Hvis krigen var kommet

Hele efteråret kan man på Koldkrigsmuseum Stevnsfort komme og se særudstillingen „Hvis krigen var kommet“, hvor det danske beredskab fra Den Kolde Krig i form af udstyr i tilfælde af atomkrig, medicinsk udstyr og det helt tunge skyts kan ses.

Foto: VisitSydsjælland-Møn

Gavnø Slot

I efterårsferien er der masser af oplevelser på Gavnø - her kan du nyde det danske efterårsvejr og prøve kræfter med Gavnø Go Fly banerne. Gavnø tænder op i bålet og tilbyder gratis snobrød til alle deres gæster. Alle dage fra klokken 10-16. 

Læs mere

GeoCenter Møns Klint

I efteråret er der garanteret sjov for hele familie på GeoCenter Møns Klint. Her kan du opleve udstillingen om Den Første Dinosaur, lave dit eget amulet-halssmykke, tage på guidede ture og meget, meget mere. Se det hele klintens smukke efterårsdragt fra Klatrebanernes trætoppe, som har åbent hver dag.

Læs mere

Næstved Automobilmuseum

Oplev Næstved Automobilmuseum i efterårsferien fra lørdag den 15. oktober - søndag den 23. oktober. Åbent hver dag kl. 10.00-16.30.

Hele ugen vil der være gratis kaffe og kage til alle samt is til børnene. Der vil også være en konkurrence for alle børn, hvor man kan vinde en præmie. 

Læs mere

Bliv væk i Kalvehave Labyrintpark

Labyrintparken har åbent hele efterårsferien fra kl. 10.00-17.00 og inviterer alle til sjove, udfordrende og hjernevridende aktiviteter. Kan du komme ud inden mørket falder på? Fra den 18. til den 20. oktober er der åbent helt til kl. 22.00, så husk lommelygten.

Læs mere
Halloween Holmegaard Værk
Foto: Holmegaard Værk

Holmegaard Værk

Lad Holmegaard Værks store glassamling inspirere og find velkendte glas fra hele familiens barndom. I løbet af efterårsferien kan du opleve inspirerende og spændende events.

Læs mere
Foto: VisitSydsjælland-Møn

Besøg Møn Is

Hvor meget mælk giver en ko pr. dag og hvordan bliver mælk til is? Få svaret på det og meget mere i hos Møn Is i efterårsferien.

Læs mere

Efterårsferie på Borgen

Tag på Ghosthunt og jagt uhyggelige spøgelser og monstre på hele borgterrænet, eller nyd udsigten fra toppen af Gåsetårnet. Der er masser af oplevelser til børn på Danmarks Borgcenter.

Læs mere

Særudstilling på Geomuseum Faxe og fossiljagt i Faxekalkbrud

Oplev Jim Lyngvilds fantastiske særudstilling INORROOQ – Hamskifteren. Søndag den 16. kan I prøve kræfter med fossilbingo og vinde flotte præmier. Hvis I vil finde jeres egne 63 millioner år gamle fossiler, kan I hver dag tage på fossiljagt med guide i Faxe Kalkbrud. I kan også bare nyde museets nye permanente udstilling Danmarks Fossile Koralrev.

Læs mere
Efterårsbillet Stege 2022
Foto: Møn Handelstandsforening

Efterårsferiebillet og efterårsdag i Stege

Efterårsferiebilletten i Stege giver adgang til aktiviteter som foregår rundt i Steges butikker. Aktiviteterne inkluderer bl.a. en bogstavsjagt, der er fordelt på de butikker, der deltager med en lille gave. Efterårsbilletten kan købes i Zalmiak i Stege fra den 15. til 22. oktober (se mere her

Gisselfeld Kloster
Foto: Destination SydkystDanmark

Gisselfeld Kloster

Det spøger i slotskælderen på Gisselfeld Kloster, hvor du kan opleve lige dele sjov og uhygge. 
Slotshaven byder også på en skattejagt og græskar-værksted i hele efterårsferien. 

Læs mere
Æblernes Dag i Stege - foto: Morten Pihl
Foto: Morten Pihl

Æblernes dag i Stege

Æblernes dag er er helt igennem fantastisk dag i æblernes tegn i Stege. Der dufter af æbler alle steder, og byen er fyldt med glade gæster, mange æble interesserede folk fra Møn og Sydsjælland.

Læs mere

Oplev Dark Sky i efterårsferien

I oktober er der hele to meteorsværme, der er synlige fra Dark Sky Park Møn. Du kan se op mod 20 stjerneskud i timen, der bl.a. stammer fra den berømte Halleys komet. Husk varmt tøj, noget varmt i termoflasken, en stol, et liggeunderlag og en sovepose. Så er der en god aften i vente.

Læs mere
Sæler på Avnø
Foto: Ivan Ingemansen

Efterårsferie på Avnø

Kom til åbent bålhus på Avnø i efterårsferien og smag på vores dejlige område. Der er samlet frugt og urter, indfanget krabber og indkøbt græskar.

Traditionen tro holder vi i efterårsferien tre dage med Åbent Bålhus på Avnø. Vi har kaffe og varmt kakao alle dagene.

Læs mere

Sørøvere på Færgen Ida

Den 17.-21. oktober kl. 10.00-14.45 kan du på Færgen Ida opleve pirater om bord, skattejagt og tegnekonkurrence, gratis piratmost i begge havne, snitteværksted og snobrød ved Bogø Havn samt se Katajn Prytz der tryller med balloner på færgen. 

Læs mere

Gjorslev Slot - BEVISET FRA 1756

I efterårsferien slår Gjorslev Slot dørene op for de eventyrlystne, når vi leder efter ”Beviset fra 1756”. I en tid, hvor Kongen bestemte alt og bønder var stavnsbundne, havde Christen, søn af en Nordjysk bonde alligevel fundet vej til de fine sale på Gjorslev Slot. Din opgave er at finde ud af, hvordan han er endt der! Mest for børn 6-12 år og deres voksne.

Læs mere

Share your wonders: