SydkystDanmark
Efterårsferie Vordingborg

Det sker i efteråret

Hold efterårsferie i SydkystDanmark. Begynd planlægningen med vores guide til efterårsferiens mange oplevelser og aktiviteter på Sydsjælland og Møn.

Liste
Kort
Klatrebane på Camp Adventure

Camp Adventure

Kom og få en hyggelig, og udfordrende dag, for hele familien i de sjove klatrebaner i Danmarks største klatrepark eller gå en tur langs boardwalken ud til det imponerende skovtårn og nyd skovens smukke efterårsfarver. Klatreparken er åben hele uge 42 fra kl. 9.30 og Skovtårnet har åbent alle dage året rundt (fra kl. 10-18 i uge 42). 

Halloviin i BonBon-Land

Hallohviin - Skeletternes Fest i BonBon-Land

Glæd dig til en uge fuld af spænding og gys i BonBon-Lands med uhyggelige labyrinter, fem uhyggelige spøgelseshuse, Viggos nye Gyserfest, Skeletjagt og de mange forlystelser - der er oplevelser for både store og små. Skeletternes Fest starter uhyggen fra den 10. til 18. oktober og 24.-25. oktober 2020.

Gavnø Slot

Gavnø Slot

I efterårsferien er der masser af oplevelser på Gavnø - her kan du nyde det danske efterårsvejr og prøve kræfter med Gavnø Go Fly banerne. Gavnø tænder op i bålet og tilbyder gratis snobrød til alle deres gæster. Alle dage fra klokken 10-17. 

GeoCenter Møns Klint

GeoCenter Møns Klint

I efteråret er der garanteret sjov for hele familie på GeoCenter Møns Klint. Her kan du opleve Danmarks største vulkanudbrud, lave dit eget stenaldervåben i flinteværkstedet, tage på guidede ture og meget, meget mere. Se det hele klintens smukke efterårsdragt fra Klatrebanernes trætoppe, som har åbent hver dag.

Kalvehave labyrintpark

Bliv væk i Kalvehave Labyrintpark

Labyrintparken har åbent hele efterårsferien fra kl. 10.00-17.00 og inviterer alle til sjove, udfordrende og hjernevridende aktiviteter. Kan du komme ud inden mørket falder på? Fra den 13. til den 15. oktober er der åbent helt til kl. 22.00, så husk lommelygten.

Feddet Strand Resort

Feddet Strand Camping & Feriepark

Her byder efterårsferien på en masse spændende aktiviteter. Alt fra æblepresning til halloween workshops, spøgelsesjagt, ridning, vandpolo-turnering, gokartræs, kælezoo og meget mere.

Møn is stald

Besøg Møn Is

Hvor meget mælk giver en ko pr. dag og hvordan bliver mælk til is? Få svaret på det og meget mere i hos Møn Is i efterårsferien.

Danmarks Borgcenter - iPadguide

Efterårsferie på Borgen

Tag på Ghosthunt og jagt uhyggelige spøgelser og monstre på hele borgterrænet, eller nyd udsigten fra toppen af Gåsetårnet. Der er masser af oplevelser til børn på Danmarks Borgcenter.

Fossiljagt Faxe Kalkbrud

Fossiljagt i Faxekalkbrud

Dinosaurene har indtaget Geomuseum Faxe med særudstillingen DinosaurLiv. Kom og se hvordan dinosaurerne formerede sig, passede deres unger, og se hvordan selv den største langhals startede sit liv i et æg ikke større end en håndbold! Rejs 63 mio. år tilbage i tiden og find dine egne fossiler på en guidet fossiljagt i Faxe Kalkbrud.