SydkystDanmarks digitale værktøjer

Foto: VisitSydsjælland-Møn

SydkystDanmark har flere digitale værktøjer, som kan være med til at skabe mere synlighed for turismeaktørerne i Destination SydkystDanmark. 

Kontakt Cecilie Sjelle på cs@vism.dk for at høre mere. 

På denne side kan du skabe dig et overblik, samt læse mere om de enkelte værktøjer og hvordan de kan gøre netop din turismevirksomhed mere synlig. 

Det er muligt at downloade alle guides. Har du brug for mere information eller uddybende forklaring, skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til os. 

Profilvisning på sydkystdanmark.dk

Med en profilvisning på sydkystdanmark.dk bliver din turismevirksomhed mere synlig over for danske og udenlandske turister. Din profil vil indgå i relevante oversigter, lister og andet.

FunSpots – en del af VisitorSpots

FunSpots er et nyt digitalt værktøj, der giver turister inspiration og muligheder for at opleve mere af regionen. Her kan de finde unikke fordele og rabatter til attraktioner og oplevelser på Sydsjælland, Møn, Lolland og Falster.

CulturePoint - kulturfællesskab

CulturePoint er et gratis kulturfællesskab samlet i en app og en hjemmeside, hvor man kan finde arrangementer, tilbud, inspiration m.v.

KultuNaut - begivenhedskalender

KultuNaut er SydkystDanmarks digitale begivenhedskalender. På denne side kan du læse mere om hvordan man opretter begivenheder og hvordan begivenhedskalenderen bruges i destinationen.

BilletExpressen - digitalt billetsalg

SydkystDanmarks nye digitale billetportal gør det muligt for alle aktører at sælge billetter online.