Spots-kampagne top

SydkystDanmarks digitale værktøjer

Foto: Destination SydkystDanmark

SydkystDanmarks digitale værktøjer er til for at synliggøre din turismevirksomhed. Værktøjerne passer til forskellige behov, så hvis det ene værktøj ikke passer til netop din virksomhed, gør nogle af de andre med stor sandsynlighed. 

CulturePoint
CulturePoint er et gratis kulturfællesskab samlet i en app og en hjemmeside, hvor man kan finde arrangementer, tilbud, inspiration m.v. Fællesskabet handler ikke kun om museer, men også om natur, kunst, kultur, historie, viden, overnatning og alle de god steder, der findes i området.
KultuNaut
KultuNaut er en digital begivenhedskalender der giver dine begivenheder mere synlighed.
Profilvisning
Hvis din virksomhed ikke har en profil endnu, vil vi anbefale dig at få en profilvisning, som SydkystDanmark opsætter til dig. Såfremt du allerede har en profil, opdatere vi den gerne med dine nyeste billeder, tekster, åbningstider, mv.
FunSpots
FunSpots er et nyt digitalt værktøj, der giver turister inspiration og muligheder for at opleve mere af regionen. FunSpots er en del af et større digitalt univers kaldet VisitorSpots. Du kan dele tilbud og fordele for din turismevirksomhed på Sydsjælland, Møn, Lolland og Falster.
BilletExpressen
SydkystDanmarks nye digitale billetportal gør det muligt for alle aktører at sælge billetter online til oplevelser f.eks. arrangementer, entrebilletter m.v. Billetportalen er udviklet i samarbejde med billet- og bookingportalen BilletExpressen.