Viva la Revolution

Det kører for dansk turisme - i et tempo, så vi godt tør kalde det en revolution! Overnatnings- og besøgstallene stiger, og alle tegn i sol og måne står til en ny storhedstid. Men skal vi udnytte potentialet fuldt ud, kræver det en gentænkning af eksisterende turismepolitikker - og i det hele taget, at vi tør tage de udfordringer, der ligger, og at vi kommer op af den vante andedam. 

Vil du bidrage til debatten og blive klogere på trends og tendenser lokalt og globalt, så tilmeld dig SydkystDanmarks Nytårskonference 2018.

Mød Olivier Ponti fra Amsterdam Marketing, brandingguru Knud Romer og international turismeekspert Peter Rømer Hansen, der med deres udfordrende indspark lægger op til to paneldebatter med turismens beslutningstagere og fagfolk. Kom i det hele taget rigtig godt fra start på 2018 og bliv opdateret på de muligheder, der ligger i den kommende sæson.

Se dagens program og tilmeld dig her. Der er 250 pladser, så det er med at være hurtig på tasterne.

Nytårskonferencen afholdes på Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved 31. januar 2018. Se praktiske informationer om tid, sted og parkering her.

På Nytårskonferencen kårer vi SydkystDanmarks Bedste Turismeinitiativ 2017. Vi kårer ”en person eller organisation som med deres unikke aktivitet og forbilledlige engagement har skabt vækst og positiv omtale for SydkystDanmarks turismeindustri”. 

Del denne side