Vandrestier skabt af naturen

Kom ned og bliv væk

Kom ned i tempo. Kom ned på jorden. Væk fra hverdagen, væk fra byens larm og bilernes os. Hvor der er højt til himlen og vandrestier så lang som øjet ser. Helt der ude, hvor man bliver væk i horisonten. Væk i nuet. Kom ned og bliv helt væk i SydkystDanmark. 

Her begynder vandreturen.

Enestående naturstier

Tag vandrestøvlerne på, vandflasken i hånden og kameraet i lommen. Oplev vandrestier i særklasse, skabt af naturen og nysgerrige vandrefolk. Skabt for at blive væk i naturen og skabe minder. En vandretur i enestående natur er godt for sjælen og en måde at give slip på. En god vandretur i godt selskab skaber rammerne for spændende og unikke naturoplevelser.

SydkystDanmark huser nogle af Danmarks mest unikke naturområder. Møns Klint, Stevns Klint og Karrebæksminde fjord er blot nogle af de smukke steder at trække i vandrestøvlerne og gå på opdagelse. Camønoen, Trampestien og Lagunestuen giver kilometervis af muligheder for fordybelse i forskelligartet natur- og dyreliv. Naturen byder også på historiske oplevelser, hvor du kan gå i fortidens konger og ridderes fodspor. Vandreturen giver plads til eventyr, højt til himlen og naturen lige ved hånden.

Overnat i nærheden

Nyd naturen og hinanden. Tag en overnatning ude hvor naturen byder velkommen. Camp Møns Klints er et sandt resort for naturelskere. Overnatning ude hvor himmel og hav går i ét. Camp Møns Klints grundfilosofi og værtsskab bygger på at give individuelt rum og frihed i både børne- og voksenhøjde og er stedet hvor hverdagens stress og jag ikke følger med.

Del denne side

SydkystDanmark anbefaler:
Autentiske naturoplevelser nær Camp Møns Klint
Vandrerute - Faxe Ladeplads Strandgaard Dyrehave
Den Danske Pilgrimsrute
Fjord til Fjord - vandrerute
Fiskeri til alle aldre

fisker