Toppen af Poppen på Møn

Du har måske opdaget det eller genkendt et par af stederne, som kunstnerne fra dette års sæson af 'Toppen af Poppen' kommer forbi - og er det Møn du kan genkende, så er du ikke helt galt på den. Den nye sæson af TV2's populære musikprogram, er nemlig optaget på øen.

I programmet, som består af syv afsnit, samles nogle af Danmarks mest toneangivende kræfter fra den danske musikscene, for at fortælle historien bag deres karriere og giver deres personlige fortolkning af hinandens sange. Dette års kunstnere er Søren Sko, Pernille Rosendahl, Lis Sørensen, Claus Hempler, Silas Bjerregaard, Annika Aakjær og Thøger Dixgaard.

Vi har samlet lidt "backstage-info" fra de smukke steder på Møn, som de syv sangere har besøgt igennem programmerne.

Sukkerfabrikken i Stege

Sukkerfabrikken i Stege

Den gamle Sukkerfabrik i Stege er fast inventar i denne sæson af Toppen af Poppen. Det er nemlig her at TV-studiet, hvor kunstnerne spiller de fleste sange, er indrettet. 

Klintholm Havn

Klintholm Havn

Den lille og traditionsrige fiskerihavn, der var scene for Toppen af Poppens intimkoncert, er et glimrende sted for bl.a. lystfiskeri, hyggelige restaurantbesøg og en dukkert på badestranden.        

Toppen af Poppen i Keldby Kirke på Møn

Keldby Kirke

På Pernille Rosendahls dag fremførte Claus Hempler sin sang i Keldby Kirkes særlige akustik. Kirken er kendt for de fantastiske kalkmalerier, som er udsmykket af den ukendte 'Elmelundemester'.

Toppen af Poppen med Færgen Ida

Sejltur på Møn

Toppen af Poppen fik to gange oplevelsen af Møn fra søsiden i hhv. den lille damjolle IDA og Færgen Møn. Du kan også komme en tur på vandet med både Færgen Møn og Sejkutteren Discovery.

Toppen af Poppen på Møns Klint

Møns Klint

De facinerende, hvide klipper på Møns Klint rejser sig majestætisk over havet. Det er et helt særligt sted med fantastisk natur og et hav af oplevelser for outdoorentusiater i alle aldre. 

Toppen af Poppen på Hotel Stege Nor

Hotel Stege Nor

Det smukt beliggende hotel, der ligger i udkanten af Stege By, var hjemsted for de syv kunstnere under optagelserne af Toppen af Poppen. 

 

Isle of Møn Spirits

Isle of Møn Spirits

Den unge sanger Thøger Dixgaard laver selv sin egen gin af enebær ligesom de gør i det lokale destilleri 'Isle of Møn Spirits', hvor der udelukkende bruges ingredienser fra den Mønske natur.

Noorbohandelens Pier to Heaven

Noorbohandelens sommerbar 'Pier to Heaven'

Fra juli til starten af september kan du nyde frisktappet lokalt øl, en cocktail eller unik spirituosa fra Noorbohandelen i den lille sommerbar på Klintholm Havn ligesom de syv kunstnere fra Toppen af Poppen. 

Camønoen

Vandring på Camønoen

Den 175 km. lange vandrerute 'Camønoen' følger kysten rundt langs Møn, Nyord og Bogø. Camønoen er natur, historie, gastronomi, vandring, stilhed, stjerner og magiske stunder, du aldrig glemmer.