hotel-frederiksminde-praestoe-michelin-restaurant

SydkystDanmarks Michelin Guide: Tro mod naturen

Restaurant Frederiksminde fik i foråret 2016 den første Michelin stjerne på Sjælland, uden for hovedstadsområdet. Vi giver overblikket over hæderkronede restauranter på Sydsjælland.

Michelin stjernen bringer Frederiksminde i samme stjernesfære som Geranium, Era Ora, Formel B, Søllerød Kro og flere andre lignende restauranter i hovedstadsområdet der har modtaget en Michelin stjerne. 
Guide Michelin har for første gang tildelt stjerner i provinsen og har i den anledning også omdøbt deres guide til nu at hedde Michelin Nordic Guide 2016. Således er det Frederiksmindes første Michelin stjerne, som blev modtaget af køkkenchefen, Jonas Mikkelsen, på Hotel d'Angleterre i København. 

Fine dining in raw settings - Frederiksminde

Udover denne flotte hæder, har Frederiksminde også udmærket sig som værende den 23. bedste restaurant i White Guide Nordic! I den danske udgave af White Guide, er Frederiksminde bedømt som den 10. bedste restaurant i kategorien "International mesterklasse". Yderligere kan nævnes, at køkkenchefen Jonas Mikkelsen blev nomineret som "Årets Kokkeprofil" i Den Danske Spiseguide 2016. Her er Jonas oppe imod kokke som Rasmus Kofoed (opvokset i Vordingborg), Morten Falk og Mikkel Laursen.

Fine dining in raw settings - Frederiksminde

Med i opløbet om at få tildelt en Michelin stjerne, var også Restaurant Babette fra Vordingborg. Det lykkedes dem desværre ikke i denne omgang, men snyd ikke jer selv for et besøg på den fantastiske restaurant. 2016 blev året hvor de kunne fejre 25 års jubilæum - og i alle disse år har de udnyttet områdets lokale råvarer og deres kompetencer, til at levere den ene smukke og smagfulde ret efter den anden. 

Passion for råvarer - Restaurant Babette

På Vallø Slotskro er man også stolte over at have udmærket sig i White Guide Nordic 2015, som værende blandt de 250 bedste restauranter i hele Norden. Med udsigt fra restauranten, direkte over til Vallø Slot, er det svært ikke at blive tryllebundet. Når anretningerne så også bliver serveret med pragt og ynde, så er man fuldstændig solgt. Stemningen og atmosfæren er unik, tryg og vanedannende!

Michelin Guide: Tro mod naturen

Fælles for ovenstående restauranter er passionen og professionalismen omkring råvarerne og brugen af disse. Med et fantastisk lokalområde, er det muligt at skaffe nogle af de bedste råvarer fra de mange landbrugsgårde - store som små. 
Man får virkelig fornemmelsen af at være i ét med naturen!

Velkommen til SydkystDanmark. Her begynder madglæden ... 

Del denne side

Hotel Frederiksminde

Klosternakken 8
4720 Præstø
+45 5590 9030
Mail: Send den her
www.frederiksminde.com

Tag på virtuel rundtur i Michelin-restauranten
Virtuel rundtur på Frederiksminde

Restaurant Babette

Kildemarksvej 5
4760 Vordingborg
+45 5534 3030
Mail: Send den her
www.babette.dk 

Vallø Slotskro

Slotsgade 1
4600 Køge
+45 56 266 266
Mail: Send den her
www.valloslotskro.dk