SydkystDanmarks ildsjæle

SydkystDanmarks ildsjæle lever og ånder for lige netop deres sted på Sydsjælland og Møn. Mød dem her på siden og hør dem med egne ord fortælle hvor inspirationen kommer fra og hvad der driver dem til at skabe en unik oplevelse hver eneste dag.

Jonas Mikkelsen - Sankning

Mød Michelinkok Jonas Mikkelsen

Hvordan inspireres en Michelin-hædret kok hver eneste dag i SydkystDanmark? Mød køkkenchef Jonas Mikkelsen fra Hotel Frederiksminde og få svaret.

Ulla Britt Simonsen

Mød sanger Ulla Britt Simonsen

Ulla Britt Simonsen er sangerinde, sangskriver og en utrolig kreativ ildsjæl, der brænder for Næstved. Hør Ulla Britts historie og find ud af hvor hendes inspiration kommer fra.  

Sascha Bendix

Mød Sascha Bendix fra Møns Klint Resort

Dagligdags- og natureventyreren Sascha Bendix fra det unikke Møns Klint både bor og arbejder på øen. Mød hende her og oplev den unikke natur set fra hendes øjne.

Paradehuset

Mød landskabsarkitekterne fra Gisselfeld Kloster

To af Sydkystdanmarks passionerede ildsjæle arbejder hver dag for at skabe et fantastisk og helt magisk univers i Paradehuset på Gisselfeld Kloster - mød dem her.

Mød Gavnø Slots Baronesse Helle Reedtz-Thott

At drive og udvikle et stykke dansk kulturarv som Gavnø Slot er en livsopgave. Kom med Baronesse Helle Reedtz-Thott rundt på et af Danmarks smukkeste slotte og hør hendes historie. 

Tove Damholt

Mød Tove Damholt fra Verdensarv Stevns

Meteornedslag, dinosaurer og begyndelsen på livet som vi kender det i dag – mød én af Sydkystdanmarks passionerede ildsjæle og hør om verdensarven på Stevns Klint.