hotel-frederiksminde-praestoe-michelin-restaurant

SydkystDanmarks Gastronomiske Guide

Hotel Frederiksminde topper den gastronomiske guide i SydkystDanmark, da de netop for fjerde år i træk har modtaget den eftertragtede Michelin stjerne. Men der står bestemt også andre restauranter klar til at forkæle dine smagsløg! Vi giver dig her overblikket over hæderkronede restauranter på Sydsjælland.

Hotel Frederiksminde

I 2016 tildelte Michelin Nordic Guide første gang stjerner i provinsen - herunder til Hotel Frederiksminde. Således blev 2016 året hvor Hotel Frederiksminde modtog deres første Michelin stjerne ved køkkenchefen, Jonas Mikkelsen. Sidenhen, i både 2017, 2018 og 2019, har restauranten fastholdt den høje standard og Michelin stjernen bringer derfor Hotel Frederiksminde i samme stjernesfære som Geranium, Era Ora, Formel B, Søllerød Kro og flere andre lignende restauranter i hovedstadsområdet.

På restauranten får du en helt ekseptionel gastronomisk oplevelse med en afslappet stemning og i idylliske omgivelser ned til Præstø Fjord. Maden tager udgangspunkt i lokale råvarer og naturen - herunder hotellets egen køkkenhave, hvor kokkene selv nænsomt har sået og plantet hver enkelt lille frø og stikling.

Frederiksminde

Restaurant Babette

Restaurant Babette fra Vordingborg har tidligere været med i opløbet om at få tildelt en Michelin stjerne, men det er desværre ikke lykkedes dem. Men snyd ikke jer selv for et besøg på den fantastiske restaurant. Siden restaurantens åbning i 1991 har de udnyttet områdets lokale råvarer og deres kompetencer, til at levere den ene smukke og smagfulde ret efter den anden. Dette har også medført, at Babette flere gange er blevet udnævnt til Årets Restaurant af Den Danske Spiseguide - seneste i 2017.

Passion for råvarer - Restaurant Babette

Vallø Slotskro

Når vi snakker om gastronomiske priser, kan Vallø Slotskro bestemt ikke undlades. Restauranten har seneste udmærket sig i White Guide 2019, som værende blandt de 154 bedste restauranter i Danmark. Med udsigt fra restauranten, direkte over til Vallø Slot, er det svært ikke at blive tryllebundet. Når anretningerne så også bliver serveret med pragt og ynde, så er man fuldstændig solgt. Stemningen og atmosfæren er unik, tryg og vanedannende! 

Derudover er Vallø Slotskro det perfekte sted for seriøse vinelskere. Restauranten er nemlig blevet hædret af det internationale anerkendte medie, Wine Spectator, for et vinkort i særklasse. Med et vinkort bestående af omkring 800 forskellige flasker at vælge mellem for gæsterne, er denne pris helt på sin plads!

Michelin Guide: Tro mod naturen

Rønnede Kro

Med en historie helt tilbage til 1825, en status som Kongeligt Privilegeret og besøg fra mange store personligheder, som f.eks. Walt Disney, Dirch Passer og H.C. Andersen, taler historien om Rønnede Kro næsten for sig selv. Driften af Rønnede Kro er lagt i hænderne på Silje Brenna og Jonas Mikkelsen, der også driver Hotel Frederiksminde i Præstø. Derfor kan man som gæst på kroen opleve samme kvalitet og omsorg for naturen. I de autentiske og hyggelige omgivelser får de klassiske danske retter, såsom smørrebrød, Wienerschnitzel og Helstegt rødspætte, smagsløgene til at løbe i vand!

Rønnede Kro

Fælles for ovenstående restauranter er passionen og professionalismen omkring råvarerne og brugen af disse. Med et fantastisk lokalområde, er det muligt at skaffe nogle af de bedste råvarer fra de mange landbrugsgårde - store som små. 
Man får virkelig fornemmelsen af at være i ét med naturen!

Velkommen til SydkystDanmark. Her begynder madglæden ... 

Del denne side

Hotel Frederiksminde

Klosternakken 8
4720 Præstø
+45 5590 9030
Mail: Send den her
www.frederiksminde.com

Tag på virtuel rundtur i Michelin-restauranten
Virtuel rundtur på Frederiksminde

Restaurant Babette

Kildemarksvej 5
4760 Vordingborg
+45 5534 3030
Mail: Send den her
www.babette.dk 

Vallø Slotskro

Slotsgade 1
4600 Køge
+45 56 266 266
Mail: Send den her
www.valloslotskro.dk 

Rønnede Kro

Vordingborgvej 530
4683 Rønnede
+45 4422 3000
Mail: Send den her
www.r-kro.dk/