feddet-strand-camping-kyst-badeferie-natur-faxe-sydsjaelland

Strande, kyster og badeferie

Sol, strand og kyster lyder som den perfekte badeferie! Her på siden lader vi jer inspirere med muligheder under en dejlig badeferie i SydkystDanmark. Her begynder kvalitetsoplevelserne!

På Sydsjælland og Møn skal der nok blive mulighed for at få farve i solen, og blive kølet ned ved nogle af landets bedste strande. SydkystDanmark består af Danmarks længe kystlinje, hvorfor I på intet tidspunkt er mere end 30 minutter væk fra strande eller kyster, når I befinder jer i SydkystDanmark. 

Vi ønsker at komme med nogle gode forslag til hvor I kan bade, men ved også at det kan være lige så sjovt at udforske og opdage på egen hånd. Derfor finder I ude i højre side, et link til den samlede liste over strande i området. Således kan I blive inspireret til nogle af de velkendte steder, men I finder selvfølgelig de mest unikke steder ved at tage rundt på egen hånd. 

En tur til Karrebæksminde og Enø Strand byder på den skønneste sandstrand ud til Karrebæksminde Bugt. Den nærmest indkapslede strand i bugten, har ikke mange bølger, men byder på lavvande hvor alle kan nyde det gode vejr og det dejlige vand. Når solen står højest, kan man med fordel ligge sig i vandkanten og nyde det afkølende vand, mens solen varmer på kroppen. 
I den modsatte retning af Sydsjælland, finder I Feddet Strand. Her kan I nyde udsigten over Præstø Fjord eller den store og åbne Østersø, mens I på behagelig vis glemmer alt om dagligdagens stress og jag. Skulle I tilfældigvis have jeres fiskestænger med, er her også rigtig godt at fiske flere steder. 
Også ved Svinø eller Ulvshale strand finder I skønne sandstrande. Her er ro til fordybelse og nærvær. Nyd det! 

Ved både Møns og Stevns Klint er der flotte kyster. Ud til Østersøen kan der selvsagt være mange bølger, hvorfor her også er godt hvis man er til surfing eller wakeboard. Er vejret stille kan I nyde udsigten i de historiske omgivelser og gå på opdagelse. Måske I er heldige at få en mindre skat med hjem?

Her begynder kvalitetsoplevelserne! Velkommen. 

 

Del denne side

Samlet liste over strande

Surfer ved Stevns Klint