Find netop dit drømmested!

Overnatning på Sydsjælland og Møn

Find netop dit drømmested!

Sov godt i SydkystDanmark

En god dag fyldt med spændende oplevelser fortjener den bedste afslutning! Har du f.eks. lyst til at sove i charmerende, romantiske og/eller historiske omgivelser, kan vi varmt anbefale vores hoteller og kroer. Er du til hygge i sommerhus, er vi sikre på, at du også her kan få dine ønsker opfyldt. Vil du falde til ro midt i naturen er vores campingpladser lige noget for dig. Endvidere byder SydkystDanmark både på Bed & Breakfast, vandrehjem, naturlejrpladser og meget mere. Om så du vil overnatte i byen eller på landet.

Uanset hvor du vælger at tilbringe natten, er vi sikre på, at alle vil gøre alt for, at du og dine skal føle jer som kærkomne gæster i SydkystDanmark.

Camping- og naturlejrpladser

På Sydsjælland og Møn har vi flere hyggelige campingpladser, hvor faciliteterne er i top og albue-rum er en menneskeret. Camping er ferie midt i naturen, hvor børnene får masser af nye legekammerater og voksne falder i snak. På campingpladserne kan du komme med teltet, campingvognen eller hvad med at leje én af de gode hytter? Her er vejret ingen hindring.

Naturlejrpladser er et billig overnatningsalternativ for naturens friske sønner og døtre! Faciliteterne er meget primitive, men du kan som regel regne med bålplads, adgang til vand og en form for toilet. Pladserne er ikke åbne for billister, men er alene beregnet på cyklister og vandrere. Flere af pladserne er også med shelters.

Feddet Strand Camping og Feriepark

Camping i SydkystDanmark

Tag turen til Sydsjælland og Møn og oplev de bedste campingpladser midt i naturen og tæt på kysten

Hoteller, kroer og vandrerhjem

Kongeligt priviligerede landevejskroer, klassiske byhoteller og noget for enhver smag samt pengepung. Alt i høj kvalitet! Her er de bedste rammer for selvforkælelse eller en god familieferie.

En god dag fyldt med spændende oplevelser fortjener den bedste afslutning. Og hvad er bedre end at hvile ud netop der, hvor du får opfyldt dine drømme?

I finder vandrerhjem i både Faxe, St. Heddinge og Vordingborg, så der er masser af muligheder. Fælles for dem alle er hyggelige værelser og gode faciliteter til en overkommelig pris.

Bed & Breakfast på Sydsjælland og Møn

Vil du helst bo privat, er der mange muligheder for Bed & Breakfast på Sydsjælland og Møn. Tag på bondegårdsferie og følg med i livet på landet eller tag fra den ene Bed & Breakfast-vært til den anden og se hele destinationen. 

Med et hav af muligheder kan du bo midt i SydkystDanmark, således at du har en base hvorfra du kan nå til det hele på kort tid - eller du kan bo på kanten af klinten og nyde den fantastiske udsigt over Østersøen eller blot den smukke natur. Muligheden for at bo i centrum af byen er der naturligvis også, hvis man er til liv i gaderne og de hyggelige cafér og restauranter samt ikke mindst shoppingmuligheder. 

Få det fulde overblik over Bed & Breakfasts i SydkystDanmark.
TIP: Brug kortet til at danne dig et overblik over hvor i destinationen de forskellige steder ligger.  

Sommerhuse, feriecentre og lystbådehavne

Er du til ferie i sommerhus tilbyder vi huse, der ligger tæt på vandet, midt i naturen og/eller i områder, hvor børnene hurtigt kan finde andre legekammerater, når søvnen er gnedet ud af øjnene. Her er noget for enhver smag og både med og uden havudsigt...

Er du mere til feriecentre og lejligheder, så finder du også et bredt udvalg af disse på Sydsjælland og Møn. Her er både store fereicentre og små hyggelige lejlighedskomplekser og selvfølgelig kun et stenkast fra vandkanten. 

Kommer du sejlende til vores destination har du mange forskellige lystbådehavne at vælge imellem, når du skal lægge til for natten eller en længere periode. Her er både store og små havne - fælles for dem alle er, at de har en fantastisk havudsigt!

Sommerhus på Sydsjælland - Lej sommrhus - Sommerhusferie

Feriehusudlejere

Er du til hygge i sommerhus, er vi sikre på, at du også her kan få dine ønsker opfyldt. Her er noget for enhver smag og både med og uden havudsigt.

Badehoteller og bondegårsferie

Overnatning tæt ved vand og strand, omgivet af den skønneste natur. Kun et stenkast af områdets fantastiske muligheder. 

Landlig idyl og omsorg for dyrene. Bondegårdsferie er en oplevelse for hele familien. Børnene vil elske det!