South Coast Ultra 2019

Deltag i de ultimative trailoplevelser på Møns Klint, hvor du kan vælge at tage udfordringen op med trail running, offroad triathlon eller trail hike. Prøv kræfterne med trailløb i noget af Danmarks smukkeste natur!

Offroad triathlon ved Møns Klint

Søndag den 8. september 2019 kan du tage udfordringen op med det imponerende landskab ved Møns Klint i den ultimative offroad triathlon! Læs mere her.

Møns Klint - Aktivitetsmuligheder på Møns Klint - Natur

Det kan du opleve ved Møns Klint

Møns Klint er et populært rejsemål – og vi forstår godt hvorfor! De smukke hvide klipper, der rejser sig over havet er noget helt særligt. Og det er alle mulighederne omkring også! 

GeoCenter Møns Klint, Borre, Møn

Stengårdsvej 8, Borre, Møn
Åbent alle dage fra 10-18 (t.o.m. 7. august - herefter fra 11-17)

Tirsdagsmarked i Stege

Tirsdagsmarked i Stege

Hvert år afholder Møn Handelstandsforening tirsdagsmarkeder hvor byen bliver fyldt med boder, aktiviteter og ikke mindst mennesker.

Klintholm Havn

Klintholm Havn

Den lille og traditionsrige fiskerihavn, der var scene for Toppen af Poppens intimkoncert, er et glimrende sted for bl.a. lystfiskeri, hyggelige restaurantbesøg og en dukkert på badestranden.        

Kongerigets venligste vandrerute

Camønoen er en 175 km lang vandrerute på Møn, Bogø og Nyord, som tager dig igennem et UNESCO biosfæreområdet og Møn er Dark Sky park.

Biosfære Møn

Biosfæreområdet dækker over 450 kvm og man kan opleve de gængse danske naturtyper både på landet og i vandet.