Skovtårnet ved Camp Adventure

Fantastisk udsigt fra 45 meters højde 

Skovtårnet ved Camp Adventure er en oplevelse i særklasse med et helt særligt og majestætisk syn ud over Sydsjælland. Med sine 45 meters højde og en platform placeret 135 meter over havets overflade er Skovtårnet det højest tilgængelige punkt på hele Sjælland. Fra toppen kan man se 25 km ud over det sydsjællandske landskab og kigger man nordpå i klart vejr, kan man faktisk se helt til Øresundsbroen, Turning Torso i Malmø samt dele af den københavnske skyline.

Skovtårnet ved Camp Adventure

En unik naturoplevelse

Med turen op i Skovtårnet følger en helt unik fornemmelse, hvor naturen opleves fra nye perspektiver. Turen ud til selve Skovtårnet foregår via en 900 m lang boardwalk igennem skoven, hvor der er plads til at nyde omgivelserne og fordybe sig i naturen med indlagte pauser ved de mange udkigspunkter og små platforme, som I støder på undervejs.

Når I ankommer til Skovtårnet, er det blot at bestige den 650 meter lange spiralformede rampe, som snor sig op langs konstruktionen. Her får I mulighed for at opleve naturen og træerne på en helt ny måde - nemlig i øjenhøjde og helt tæt på. Den unikke oplevelse kulminerer på Skovtårnets top med en 360° udsigt udover det sydsjællandske landskab.  

 

 

Arkitektur i særklasse

For arkitekturinteresserede er Skovtårnet uden tvivl et "must-see". Den unikke konstruktion er tegnet af EFFEKT Arkitekter og har allerede inden åbningen vundet flere internationale priser, bl.a. en førsteplads ved ICONIC Award 2017 – Visionary Architecture samt Finale World Architecture Festival 2017. Opbygningen er en såkaldt hyperboloid form, som består af lange vertikale stålrør, som ikke er bøjede, men i stedet er roteret 120° for at opnå Skovtårnets kurvede timeglasform.

 

Forest Tower


Skovtårnet kan besøges på Camp Adventure, som ligger på Denderupvej 9A, 4690 Haslev.

Del denne side

Tips til flere oplevelser i nærheden:
Frokost på Rønnede Kro
Paradehuset på Gisselfeld Kloster
Koldkrigsmuseum Stevnsfort