camp-adventure-klatrepark-sydsjaelland-traetopbaner-klatring

Skovens hemmelige skat: Camp Adventure

Camp Adventure er Danmarks største og sikreste klatrepark, med Danmarks længste svævebane. En udfordring for børn og voksne der elsker sjove aktiviteter, og at være ude i naturen. Lær jeres egne grænser at kende!

Midt inde i skoven, blandt høje træer og fuglesang, er der en åbning i trækronerne og himlen kigger frem. Lyden af vandet fra åen, og frøerne der lever omkring, ledsager nu fuglesangen. 
Du står nu i centrum af alle trætopbanerne, og inden længe vil du opleve den ene efter den anden, komme svævende over hovedet på dig.

Fun Fact: Camp Adventure har i alt 35 svævebaner, med en samlet længde på ca. 2,5 kilometer - Heriblandt Danmarks længste!

Danmarks største og sikreste klatrepark

Camp Adventure formår at udnytte den smukke natur i og omkring skoven! Med hjælp fra professionelle firmaer har man opsat Danmarks største klatrepark i trækronerne. Og ved hjælp af professionelt udviklet udstyr, kan Camp Adventure også byde på Danmarks sikreste klatrebaner! Så der er intet at være bange for når I begiver jer ud i de sjove og udfordrende forhindringer - men forvent kamp til stregen! Du vil blive mentalt og fysisk udfordret blandt de mange forskellige baner og forhindringer.

Camp Adventure

Alle skal igennem en kort instruktion og prøvebane, for at blive komfortabel med sikkerhedssystemerne og hvordan man begår sig på forhindringsbanerne. Her prøver man både forhindring, svævebane og naturligvis hvordan låsene på sikkerhedssystemet virker - den høje sikkerhed gør nemlig, at man ikke kan klikke begge låse af samtidig, før man er helt færdig med banen! 

Fun Fact: Camp Adventure består af 10 baner, med op mod 145 forhindringer, en samlet længde på 5.300 meter og en maksimal højde på 25 meter.

Tag madpakkerne med eller køb en let og lækker frokost i caféen. Ude i skoven er der opsat små lejre, hvor I kan nyde maden og slappe lidt af mellem udfordringerne. Det er også herfra, at alle baner starter - så det kan være en god idé at tage køletasken med herud, så I ikke skal gå alt for langt efter den. 

Camp Adventure for børn

Camp Adventure i sommerferien

En ung familie fra København, med sommerhus i Rødvig på Stevns - ikke langt fra Camp Adventure - har valgt at bruge dagen på at klatre i træer. De nyder sommerferien for fulde gardiner, og har inviteret kusinen Elouise, 12, på besøg fra Frankrig. Familien består af yderligere to børn; Karl-Sebastian på 9 og William på 6 år. Og de er helt vilde efter at komme op i træerne! Mor, Anne-Birgitte og far, Magnus er spændte på hvordan børnene vil klare udfordringerne, men er helt trygge omkring børnenes sikkerhed efter at være blevet instrueret i brugen af kliklåsene og udstyret.

På Camp Adventure findes der ikke noget der hedder dårligt vejr! Netop derfor har man åbent året rundt, da regn og slud blot er en ekstra udfordring for de seje klatrefolk. Hold øje med åbningstiderne.

Fun Fact: I kan bruge Camp Adventures indendørs klatrehal til arrangementer som børnefødselsdage og meget mere. Børnene vil elske det!

Københavnsk familie på besøg ved Camp Adventure

Klatreparken er populær at besøge i sommerferien. Her kommer mange familier og venner i løbet af sommeren, hvor især onsdag og lørdag er populære dage for familieudflugt. Der er derfor rig mulighed for at nyde jeres udflugt, i jeres helt eget tempo.

Heldigvis er der mange baner! Hvis den ene ser optaget ud, kan I altid hoppe på den næste. Ellers kan I nyde en afslappende pause i de dertil indrettede lounges med hængekøjer, borde og bænke - eller ved caféen hvor der er opsat hyggelige borde, som I kan sidde og nyde Camp Adventures frokost eller jeres medbragte mad.

Camp Adventure trætopklatring

Her er baner til enhver smag og sjæl.
Har du brug for udfordringer? Så er der noget for dig!
Har du lyst til mere rolige ture? Så er der noget for dig!
Har du brug for afveksling? Så er der noget for dig!

Banerne er bygget i forskellige sværhedsgrader og højder, så alle kan være med. Selv børn helt ned til 3 års alderen. 

3 hurtige om Camp Adventure

1. Bestil online, så er du sikker på, at der er plads.

2. På Camp Adventure er der ikke noget der hedder dårligt vejr! Alt vejr er klatrevejr!

3. Ved køb af billet og et mindre tillægsgebyr kan du overnatte i de faste teltpladser rundt omkring i skoven. 

Del denne side

Camp Adventure

Denderupvej 9A
4683 Rønnede

Tlf.: +45 38 15 00 30
Mail: Send den her
www.campadventure.dk

Det synes gæsterne om Camp Adventure

Camp Adventure på TripAdvisor

5 i bedømmelse, mener anmelderne!!

"Fantastisk udfordrende Adventure park"

"Træklatring i skønne omgivelser"

"Udfordringer for alle aldre"

"Sjovt, udfordrende og sikkert"