Tirsdagsmarked i Stege / Foto: Tage Klee

Shopping på Sydsjælland og Møn

Skal garderoben fornyes, eller elsker I bare at ose rundt og se på vinduer, er der mange muligheder på Sydsjælland og Møn. I de større byer, Næstved, Præstø, Vordingborg, Store Heddinge og Stege, finder I hyggelige gågader med velkendte kædebutikker og mange sjove specialforretninger. Og er det regn og blæst, er Næstved Storcenter et oplagt mål for en shoppingtur i tørvejr.

Besøg også et af Sydsjællands og Møns mange markeder, hvor I ikke bare kan gøre en god handel, men også opleve en dejlig, afslappet stemning. Og er I på udkig efter et unika, så læg vejen forbi et af områdets mange gallerier eller en af de mange lokale kunsthåndværkere. 

Shopping og indkøb på Sydsjælland og Møn - Næstved, Præstø, Vordingborg, Stege og Store Heddinge

På shopping i Sydsjællands og Møns "storbyer"

Tag på shopping i Sydsjællands og Møns hyggelige ”storbyer” Næstved, Præstø, Vordingborg, Store Heddinge eller Stege og nyd stemningen og atmosfæren, mens I gør jeres indkøb.

Næstved Storcenter - Shopping - Indkøbscenter - På en regnvejrsdag

Næstved Storcenter - shopping på en regnvejrsdag

Er det regnvejr eller koldt, eller skal der bare shoppes igennem, så kan det absolut anbefales at lægge vejen forbi Næstved Storcenter - Region Sjællands største shoppingcenter.

Kunsthåndværk - Kunsthåndværkere - Gallerier - Glasproduktion - Sydsjælland og Møn

Unikke souvenirs og eksklusive indkøb

Er I på jagt efter en unik souvenir fra Sydsjælland eller Møn, som godt må stå fremme, skulle I lægge vejen forbi en af de mange kunsthåndværkere eller et af de mange gallerier, der findes i området.

Caféliv - Restauranter - Barer - Øl - Værtshuse - Næstved - Sydsjælland

Brug for et hvil? - Drikkesteder i Næstved

En shoppingtur til Sydsjællands største by Næstved kan godt være en stor mundfuld, så når I får brug for at hvile benene og fylde depoterne op, har I flere hyggelige "vandingshuller" at vælge imellem. 

Markeder på Sydsjælland og Møn - Kræmmermarkeder - Loppemarkeder - Torvedage

Markeder på Sydsjælland og Møn

De færreste går af vejen for en god handel, og et godt sted at støve handelstalentet af er på et af Sydsjællands og Møns mange markeder, hvor nyt som gammelt faldbydes af både proffe og private. 

Julemarkeder - Julebazar - Jul - Sydsjælland og Møn

Julemarkeder på Sydsjælland og Møn

Besøg nogle af de mange hyggelige julemarkeder på Sydsjælland og Møn, og lad duften af brændte mandler og æbleskiver bringe jer i den rigtige julestemning. Her er julehygge for alle pengene! 

Karrebæksminde Kanal

Mere inspiration til ferien i SydkystDanmark

Få mere inspiration og læs mere om ferie på Sydsjælland og Møn her. Med alverdens muligheder, attraktioner og andet, er her noget for enhver smag!

Download og bestil materiale

Her kan du downloade vores katalog, et kort over SydkystDanmark og vores Travel Magazine - kortet og magazinet kan du ligeledes bestille