Ferie med vennerne eller din udkårne

På ferie uden børn i SydkystDanmark

På Sydsjælland og Møn er der plads til samvær, ro og udfoldelse. Har I som venner eller par, behov for en pause fra hverdagen? Tag til SydkystDanmark og opdag den mest betagende natur, unikke oplevelser og fantastiske rammer. Her vil I kunne finde tid til hinanden og nyde selskabet, mens I udforsker vores historie. Om så I får oplevelsen til lands, til vands eller fra luften, afhænger af jeres valg. Mulighederne er mange! I skal bare gribe dem og nyde det. Her på siden finder I inspiration til naturoplevelser, kulturoplevelser, aktiv ferie og meget mere.

Her begynder historierne! Velkommen.

Parferie på Sydsjælland og Møn

Oplevelser i fokus

I SydkystDanmark er der masser af oplevelser og tilbud til jer. I vores skønne del af Danmark finder I en rig natur, børnevenlige strande, en masse sjov kultur, samt meget andet. Og der skal selvfølgelig være tid til hygge og sjov, så vi har også lavet en oversigt over gratis oplevelser og de hyggelige steder I finder i destinationen. 

Dyk ned og se mulighederne!

offentlig-transport-sydsjaelland-moen-sjaelland

Find vej med offentlig transport

Det kan være svært at få et overblik over den offentlige transport. Vi har her forsøgt at hjælpe så godt vi kan!

Parferie på Sydsjælland og Møn - Dejlige strande

Strande, kyster og badeferie

Tænk smukke kyster, sandstrande og åbent hav! SydkystDanmark har Danmarks længste kystlinje og masser af smukke sandstrande.

frederiksminde-michelin-stjerne-restaurant-praestoe

SydkystDanmarks Michelin Guide: Tro mod naturen

På Sydsjælland og Møn er kærligheden til lokale råvarer stor - og det kan du mærke på destinations mange restauranter og caféer. Smag dig frem og fornem kærligheden!

Kvalitetstid

SydkystDanmark vil gerne gøre noget særligt for jer! Når I besøger os, er det vigtigste at I får en god oplevelse og nyder tiden her. Gennem disse oversigter med restauranter, caféer og overnatning kan I finde frem til netop jeres behov. 

Mulighederne er mange, men uanset hvor I vælger at overnatte eller spise, vil I blive taget godt imod af de dygtige og søde værter. I kan godt glæde jer!

Cafeen på Gisselfeld - Romantiske spisesteder - Parferie - Cafe

Udvalgte spisesteder til jer

Vi har forsøgt at samle de spisesteder; restauranter og caféer, som vi mener kunne danne de bedste rammer om fantastisk parmiddag.

Karrebæksminde Kanal

Mere inspiration til ferien i SydkystDanmark

Få mere inspiration og læs mere om ferie på Sydsjælland og Møn her. Med alverdens muligheder, attraktioner og andet, er her noget for enhver smag!

Download og bestil materiale

Her kan du downloade vores katalog, et kort over SydkystDanmark og vores Travel Magazine - kortet og magazinet kan du ligeledes bestille