kalvehave-brobike-cykeludlejning-udlejning-ferie-sydsjaelland-moen

Offentlig transport og biludlejning

Skal du finde vej på Sydsjælland og Møn? Læs med her, hvor vi giver et mindre overblik over transport til og fra forskellige steder i SydkystDanmark.

Siden her tager udgangspunkt i offentlig transport til og fra Sydsjælland og Møn, og vi henviser naturligvis også til de offentlige transportfirmaer samt taxaselskaber og udlejningsfirmaer i området. 

Offentlig transport på Sjælland

Alle veje fører til Rom, og skrønen om at der ikke går toge og busser i provinsen er altså ikke sand. 

Skal du fra København til Møns Klint, skal du med toget fra Københavns Hovedbanegård til Vordingborg Station, hvilket tager mellem 1 time og 15 minutter til 1 time og 40 minutter (afhængigt af afgangen). Herfra kan du tage bus 660R mod Stege Rutebilstation - en tur som tager små 50 minutter. Fra Stege tager du bus 667 mod Klintholm Havn, hvilket tager en lille halv time.  Herfra skal du på en sidste bustur på ca. 10 minutter med bus 678, der kører fra Klintholm Havn til Geocenter Møns Klint. Denne bus kører dog kun i perioden fra maj til september, så rejser du uden for denne perioden skal du have traveskoene på og gå de sidste 5 km for at nå Møns Klint endeligt. Her kan det godt betale sig, at stå af ved bustoppestedet "Busemarke (Klintholm Havnevej)" i stedet for at tage bussen helt til Klintholm havn, da det forkorter ruten med 1 km.   
Som du kan læse, er det en længere tur hver vej, men det kan dog lade sig gøre - vi anbefaler derfor, så vidt muligt at tage en overnatning i området, så du kan udnytte Møns Klints fulde potentiale! Her ligger masser af skønne Bed & Breakfast på Møn, og hyggelige ferielejligheder på Residens Møen i Stege. 

Skal du fra København til Karrebæksminde, skal du med toget fra Københavns Hovedbanegård til Næstved Station, hvilket tager mellem 50 minutter og 1 time (afhængigt af afgangen). Herfra skal du med bus 603 mod Enøby, hvilket tager omkring 35 minutter.

Skal du fra København til Stevns Klint, skal du først med S-toget fra Københavns Hovedbanegård til Køge Station, hvilket tager 40 minutter. Herfra skal du med lokalbane 210R mod Rødvig Station, som tager ca. 30 minutter. Du skal nu med bus 252 mod Frøslev i ca. 10 minutter til du kan stå af ved Korsnæbsvej og gå de sidste 550 meter ud til klinten. 

Har du brug for at finde vej til andre steder på Sydsjælland og Møn, henviser vi til nedenstående sider med offentlig transport. Hos dem kan du finde køreplaner, fremsøge specifikke afgange og meget mere:

 

Udlejningsfirmaer og taxaselskaber på Sydsjælland og Møn

Uanset behov, så er der nogen der kan hjælpe dig på vej! Afstandene på Sydsjælland og Møn er ganske korte, og det kan være rart at kunne komme rundt på egen hånd. Derfor har du naturligvis mulighed for at leje en bil - det kan du gøre hos Europcar i Næstved eller flere andre steder i destinationen. Vil du leje bilen allerede ved lufthavnen, så henviser vi også til AVIS biludlejning eller andre firmaer.  

Du kan også til enhver tid tage en taxa og gøre brug af de lokale taxaselskaber eller DanTaxi.

Har du andre behov for at leje transportmidler? Måske en cykel eller en kano? SydkystDanmark er en fantastisk cykeldestination med masser af smukke ruter og skøn natur - og Susåen ved Næstved indbyder på smukkeste vis til en rolig kanotur. 

Hvis du er i tvivl om noget, er du meget velkommen til at kontakte os på chatten, på telefon +45 5537 5243 eller info@vism.dk!

Del denne side

Praktisk information

Find al den information du har brug for hos en af følgende offentlige transportselskaber. Søg alt fra afgange til køreplaner, priser og meget mere. 

Fandt du ikke hvad du søgte?

Såfremt du ikke har fundet hvad du søgte, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper altid gerne så godt vi kan!

Ring på +45 5537 5243
Skriv til os på info@vism.dk