Østersøruten

170 kilometer af den samlede Østersørute bugter sig smukt igennem SydkystDanmark. Ruten fører dig forbi storslået natur, spændende seværdigheder, attraktioner for hele familien og selvfølgelig masser af hyggelige spise- og overnatningssteder.

Find inspiration her på siden til din tur på Østersøruten gennem SydkystDanmark. Velkommen!

9 must sees på ruten

Gør dig selv en tjeneste og stop op og nyd nogle af SydkystDanmarks oplevelser på Østersøruten! Vi har samlet et udvalg af 9 exceptionelle oplevelser som vi anbefaler.

Møn is

Smag på SydkystDanmark

Benzin skal der til når du tramper i pedalerne på de 170 kilometer af Østersøruten. Læg derfor vejen forbi en af de mange smagsoplevelser langs ruten i SydkystDanmark.

Oplevelser for par

Oplevelser for par

Der er god mulighed for at pleje parforholdet med særlige oplevelser langs Østersøruten. Tag din partner med på turen og oplev SydkystDanmark sammen.

Oplevelser for børn

9 tips til oplevelser for børn

Er hele familien på tur langs Østersøruten, så lad børnene slå sig løs ved en af de 9 bedste oplevelser for børn i SydkystDanmark og skab en uforglemmelig ferie.

Enø

Skønne naturoplevelser

Har du brug for at komme helt ned i gear og komme tæt på naturen, så gør holdt ved en af disse skønne naturoplevelser lang Østersøruten. 

BonBon-Land

Oplevelser lidt længere væk

Er du klar på at cykle lidt længere væk? Så anbefaler vi disse unikke oplevelser hvor du kan komme højt op i trætoppene, dybt ned i en bunker eller få brugt grinemusklerne med sug i maven.