Benyt jer aktivt af de fantastiske landskaber og kyster

Natur og aktiv ferie i SydkystDanmark

Store naturoplevelser venter, når du kommer til Sydsjælland og Møn. Vi har hele to klinter - Stevns Klint, som er optaget på UNESCOs Verdensnaturarvsliste, og Møns Klint med de over 100 m høje kridtklipper.

SydkystDanmark er oplagt til vandring, cykling, lystfiskeri og mange andre former for aktiv ferie, men byder selvfølgelig også på afslappende badestrande og rolige landskaber til at fordybe sig i.

Husk også at kigge mod stjernerne når mørket sænker sig! Møn har papir på stjernehimlen og det er et nattebesøg værd!

Strandskoven Sibirien ved Faxe Ladeplads
UNESCO verdensarv Stevns Klint med Højerup Kirke

Oplev Stevns Klint UNESCO Verdensarv

Stevns Klint er et stykke verdenshistorie, der ikke kan opleves andre steder i verden! En hændelse der var ved at udrydde al liv på Jorden, foregik netop her ved klinten - for 66 millioner år siden!

Møns Klint - Aktivitetsmuligheder på Møns Klint - Natur

Det kan du opleve ved Møns Klint

Møns Klint er et populært rejsemål – og vi forstår godt hvorfor! De smukke hvide klipper, der rejser sig over havet er noget helt særligt. Og det er alle mulighederne omkring også! 

faxe-kalkbrud-natur-sydsjaelland

Faxe Kalkbruds mange muligheder

Faxe Kalkbrud er fyldt med masser af muligheder! Som fotograf kan du tage de fedeste billeder her, og virkelig udnytte omgivelserne. Eller tage familien med på udflugt, og find 63 millioner år gamle fossiler!

Karrebæksminde Kanal

Mere inspiration til ferien i SydkystDanmark

Få mere inspiration og læs mere om ferie på Sydsjælland og Møn her. Med alverdens muligheder, attraktioner og andet, er her noget for enhver smag!

Download og bestil materiale

Her kan du downloade vores katalog, et kort over SydkystDanmark og vores Travel Magazine - kortet og magazinet kan du ligeledes bestille