Shopping på en regnvejrsdag

Næstved Storcenter – perfekt til shopping på en regnvejrsdag

Er det regnvejr eller koldt, eller skal der bare shoppes igennem, så kan det absolut anbefales at lægge vejen forbi Næstved Storcenter - Region Sjællands største shoppingcenter.

Mange butikker at vælge imellem 

Med mere end 65 specialforretninger og et kæmpe Bilka varehus, har Næstved Storcenter stort set alt, hvad et hungrende shoppinghjerte kan begære. Her er sko og modetøj til både mænd, kvinder og børn, brugskunst, design, bøger og elektronik. Her er Bilka med et bredt udvalg af dagligvarer og beklædning foruden et kæmpe havecenter. Og når sulten eller tørsten sætter ind, har Næstved Storcenter flere restauranter, cafeer og udskænkningssteder. Hvis benene trænger til et hvil, eller kreditkortet skal køles lidt ned, kan I slå jer ned i et af flere loungeområder eller slappe af med synet af de mange eksotiske fisk i centrets store akvarium.  

Transport til Næstved Storcenter    

Næstved Storcenter holder åbent alle ugens dage, og med sin placering tæt ved et par af byens store ringveje er det nemt at komme til og fra i bil. Der er over 2000 gratis parkeringspladser uden tidsbegrænsning, så det er ikke noget problem at komme af med bilen. Og får I brug for brændstof er der både tankstation og ladestation for elbiler. Kommer I ikke i egen bil, kan I nemt komme til Næstved Storcenter med bussen eller ved at tage toget til Næstved Nord. Fra Jernbanepladsen i det centrale Næstved tager det blot 10 minutter at komme ud til centret.

Events og aktiviteter 

Over året byder Næstved Storcenter på mange forskellige aktiviteter og events – blandt andet modeshows, ”late night shopping”, skattejagt, børneloppemarked og tegnekonkurrencer. Fjerde fredag i november er det ”Black Friday”, hvor julehandlen skydes i gang med rigtig mange attraktive tilbud. 

Læs mere om Næstved Storcenter

 

Læs mere om shopping på Sydsjælland og Møn

Del denne side