beskaaret_bybillede_fra_naestved_centrum_-_naestved_guiden_2009_135-800px.jpg

Næstved gjorde indtryk

Onsdag, august 2, 2017

Et smil og lidt service uden beregning kan løfte ferien for de fleste turister. Bloggeren Allan Stage Kjeldahl Thullesen ”fartilfirepiger” besøgte SydkystDanmark i slutningen af juli med sin kone Carina og deres fire piger på 3-8 år. En af hans bedre oplevelser var, da han fik justeret et par af familiens briller uden beregning hos Profil Optik. Og i det hele taget har han kun positivt at sige om Næstveds handelsliv, ligesom han var meget begejstret for Møn.

”Fantastisk weekend med børnene i fokus. Vi blev utrolig godt modtaget overalt. I Næstved boede vi midt i byen og nåede mange spændende butikker. BonBon-Land var en fest for pigerne, og Geocenter Møns Klint var en rigtig god overraskelse. Jeg vidste slet ikke, der fandtes sådan et. Der var noget for både små og store, og vi kunne sagtens have været blevet der længere. Kalvehave Labyrintpark var også en positiv overraskelse. Vi tænkte nok ”ok… labyrinter.” men da vi først var der, var det helt vildt fantastisk. Pigerne var vilde med det, og der var noget for hele familien.”, fortæller Allan Thullesen.

Familien var i SydkystDanmark fra fredag til søndag, og de kunne sagtens have brugt længere tid.

”Især i Næstved, som har rigtig mange spændende butikker. Vi nåede heller ikke Karrebæksminde, så vi har allerede snakket om at komme tilbage i vores næste ferie”, fortæller de.

Også Wonderful Copenhagens internationale pressechef Henrik Thierlein har besøgt destinationen, og han var ikke mindst begejstret over den gode mad, som destinationen kan byde på.

”Hotel Frederiksminde var en stor oplevelse. Sikke nogle retter, og sikke en udsigt. Vi var også på Martens Røgeri i Karrebæksminde og spiste is på Enø. Og så nåede vi omkring Kählers udstilling og var rundt og se på gavlmalerier i Næstved. Vi havde faktisk en fest alle steder – ikke mindst på Møn, hvor vi fik en skøn guidet rundtur i parken til Liselund Slot og siden på Møns Klint. Til næste års produktkendskabsdag må vi samle hele kommunikationsteamet i en bus og komme forbi, så alle ser og oplever området og kan tænke jeres destination ind”, siger han. 

Del denne side

Kontakt:

VisitSydsjælland-Møn A/S
Kornerups Rådhus
Algade 97
4760 Vordingborg 
+45 5537 5243
info@vism.dk

Tilmeld nyhedsbrevet

Klik her for at tilmelde dig, og modtag månedlige opdateringer om SydkystDanmark og destinationens turismeudvikling.