Mød én af SydkystDanmarks ildsjæle: Kasper Kristensen

Luksus camp på halvøen Feddet

Blot en times kørsel fra København ligger Sjællands bedste campingplads, Feddet Strand Resort, hvor Kasper Kristensen er lejrchef. Han er et menneske med visioner, som holder af at gå rundt på pladsen og sørge for, at det hele står snorlige og se til, at gæsterne får den helt rigtige oplevelse. 

 Musik af: chriszabriskie.com/

Sammen med hele team Feddet arbejder han hver dag med at få campingpladsens små detaljer på plads, så de mange glade feriegæster kan nyde friheden på pladsen.

Kasper på Feddet

Feddet Strand Resort er kendt for sine mange udendørs aktiviteter for børn og voksne og Kasper Kristensen ser halvøen som et helt unik sted især for familier. Pladsen danner rammerne for et sted, hvor der er plads til både luksus og fri leg, hvor der er højt til himmelen, hurtige el-motorcykler og smukke islandske heste. Et sted, hvor naturen er i fokus og hvor nydelse er på menuen.

Traktor på Feddet

Om det er højsæson, hvor pladsen bugner af glade sommerbørn eller i de mere stille perider, hvor venner og par bruger pladsen til at koble af og nyde freden, er der fokus på at skabe de perfekte rammer for en enestående naturoplevelse i luksuriøse rammer for hele familien.

Del denne side