KOM NED OG KOM UD

Bliv høj på naturen og kom ned i gear. Ned i tempo. Og ned til SydkystDanmark. 60 minutter fra København og så er du allerede langt væk. 
Væk fra stress og jag. Ude i det fri og oppe i høje tårne. I kajak og i kano. På stejle skrænter og brede strande. På gåben. På cykel. Og på hesteryg.
Kom ned og gå på opdagelse i SydkystDanmarks natur.

Fiskeri

Kom ned og giv slip. Find fiskestangen, fiskenettet og maddingen frem. Tag familien med, oplev noget nyt. Kast linen ud og oplev en anden verden. Find hinanden. Find roen.

Gå en tur

Kom ned og bliv høj. Tag en tur i høje tårne, på toppen af stejle klinter og inde i dybe skove. Gå der hen, hvor roen begynder. Tag en pause på en lille oase midt i naturen. Bliv høj på oplevelserne på gåben.

Vandsport ved kysten

Kom ned og bliv udfordret. Bræddet under fødderne, vandet omkring. Nyd kysten. Familie, hygge og tid sammen. Find udfordringen, find roen.

Vandreture

Kom ned og bliv væk. Bind vandrestøvlerne, tag rygsækken på, sæt tankerne fri. Vandreturen begynder, der hvor kragerne vender. Find stien, find roen. 

Kanosejlads

Kom ned og sejl ud. Sejl ud på åen, oplev naturen rundt om svinget med åren i hånden. Børnene omkring dig, nyd roen. Find minderne. Dér, hvor nuet er.

Cykling

Kom ned og kom ud. Sadel op, hjelmen på og vejen bag dig. Oplev naturen og mærk vinden mod ansigtet. Uden fokus på planer, uden kalenderen. Vær sammen, hver for sig. 

Skab ferieminderne på Feddet Strand Resort

På Feddet Strand Resort er der overnatningsmuligheder og aktiviteter for hele familien! Spil en omgang mini-golf på den store bane, rid en tur på de islandske ponyer og das i de lækre hytter tæt på vandet.

Kom ned i gear hos Camp Møns Klint

Besøg Camp Møns Klint og kom tilbage til naturen. Oplev den storslående natur fra hesteryg, i en kajak eller gå en tur på den børnevenlige vandrerute Camøneoen.