Kano på Susåen

Kom ned og sejl ud

Kom ned i tempo. Ned på vandoverfladen. Bliv ét med naturen. 60 minutter fra København og så er du allerede langt væk. Med åren i hånden. Stille sejlads gennem åens snoede kurver. Familien i fokus og uden forstyrrelser. Kom ned og sejl ud i SydkystDanmark.

Her begynder kanoturen.

Kano på Susåen

Danmarks måske skønneste å 

Oplev en kanotur på Susåen. Sejl gennem smukt landskab, forbi historiske bygninger og hyggelige oaser, hvor en pause med en picnic-kurv i det grønne giver tid til leg og afslapning. Susåen strækker sig 87 km. gennem Næstved, Faxe og Ringsted kommune. Ro forbi det smukke Herlufsholm, gennem snoede sving og forbi Slusehuset, som ligger blot 10 minutter fra Næstved centrum, hvor naturen for alvor tager over.

Suåen er Sjællands største vandsystem og har sit udløb i Karrebæksminde Bugt. Langs Susåen kan du fra kanoen se enestående flora og fauna, da åen er hjem for omkring 20 fiskearter og smukke bevoksninger. Tæt på Næstved City er der gode muligheder for at leje kano og tage ud ad de snoede kurver. Tag en kanotur med børnene, pak picnic-kurven og nyd naturen uden planer. Kanosejllads for alle - en måde at forene børn i alle aldre med aktiv ferie i jeres tempo.

Slusehuset

Overnat i nærheden

Nyd naturen og hinanden med en overnatning i naturskønne omgivelser. Feddet Strand Resort er et skønt sted for børnefamilien, hvor b.la. sjove og udfordrende legepladser, minigolf, swimming pool, ridning på islandske heste og kæledyrszoo er lige til at gå til. Feddet Strand Resort tilbyder overnatning i forskellige kategorier, hvor netop jeres behov og interesser bliver mødt.

Del denne side

Skønne oplevelser tæt på Feddet Strand Resort
Næstved Automobilmuseum
Gå ture og oplev naturen