Jul på Sydsjælland og Møn

Find juleglæden på Sydsjælland og Møn, hvor julehyggen allerede nu har indfundet sig.
Over hele SydkystDanmark, i Næstved, Vordingborg, Faxe og på Stevns, bugner det med aktiviteter lige til at lade sig inspirere af - julepynt, julemarkeder, julebag, juleshopping og ikke mindst masser af muligheder for at finde det helt rigtige juletræ og endda fælde det selv.

Grib stemningen på Sydsjællands julemarkeder

Nyd duften af jul, spis dig mæt i lækre smagsprøver og lad dig indfange af stemningen.

SydkystDanmarks julemarkeder holder åbent helt frem til juleaften - med åbne værksteder, skattejagter, besøg af julemanden og hans trofaste nisser... og meget, meget mere.

Der er oplevelser og aktiviteter for hele familien, så læg vejen forbi og gør jeres juleindkøb i den helt rigtige julestemning. 

Den smukke, hvide jul kan vi desværre ikke garantere, men vi tør godt love masser af julehygge. 

Julemarkeder - Julebazar - Jul - Sydsjælland og Møn

Julemarkeder på Sydsjælland og Møn

Besøg nogle af de mange hyggelige julemarkeder på Sydsjælland og Møn, og lad duften af brændte mandler og æbleskiver bringe jer i den rigtige julestemning. Her er julehygge for alle pengene! 

Jul på Gavnø

juletrae-taendes-vordingborg-naestved-faxe-stevns-stege-praestoe-juletraestaending

Her tændes lys i juletræerne

Når byernes juletræer tændes, mens duften af brændte mandler fylder gaderne, bliver det for alvor jul! Se her hvor og hvornår træerne tændes i SydkystDanmark.

jul-shopping-aabningstider-sydsjaelland-faxe-stevns-naestved-vordingborg

Julens åbningstider

Vi har samlet en liste over åbningstiderne i de største byer på Sydsjælland og Møn - så kan du nemt og hurtigt planlægge juleindkøbene!

Jul i Næstved Stor Center

Jul i Næstved Storcenter

Trænger I til et pusterum ind imellem indkøb af alle julegaverne, så oplev juleglæden i Næstved Storcenter, hvor der er linet op til nogle forrygende juleoplevelser i hele december måned! 

Jul i Næstved City

Jul i Næstved City

Kom og oplev julen i Næstved City, hvor Axeltorv bliver fyldt hver weekend med den hyggeligste julestemning. 

Er I klar til jul?

Mangler I også lige det sidste - for eksempel et juletræ? Hele Sydsjælland og Møn har masser af steder, hvor I kan købe eller selv fælde årets juletræ.

Book en overnatning der passer til netop jeres behov for en god nattesøvn. Find inspirationen her til overnatning på Sydsjælland og Møn.

hotel-kirstine-med-have-jul-sne

Overnatning i julen

Book en overnatning der passer til netop jeres behov for en god nattesøvn. Find inspirationen her til overnatning på Sydsjælland og Møn.