Jul på Sydsjælland og Møn

Find juleglæden på Sydsjælland og Møn, hvor julehyggen allerede nu har indfundet sig.
Over hele SydkystDanmark, i Næstved, Vordingborg, Faxe og på Stevns, bugner det med aktiviteter lige til at lade sig inspirere af - julepynt, julemarkeder, julebag, juleshopping og ikke mindst masser af muligheder for at finde det helt rigtige juletræ og endda fælde det selv.

Aktiviteter og overnatning på Sydsjælland og Møn i julen

Få masser af inspiration til julens dejlige aktiviteter, og få det bedste ud af juleferien i SydkystDanmark!

Har I lyst til at blive et par dage, findes der masser af muligheder for overnatning, hvor I kan sove godt og blive udhvilede til endnu en dag med julestemning.

aktiviteter-jul-sydsjaelland-moen-kaelkebakke

Oversigt over alle aktiviteter i julen

Få et overblik over alle julens aktiviteter på Sydsjælland og Møn. Lige fra julekoncerter til juleforestillinger og fra værksteder til udstillinger.

hotel-kirstine-med-have-jul-sne

Overnatning i julen

Book en overnatning der passer til netop jeres behov for en god nattesøvn. Find inspirationen her til overnatning på Sydsjælland og Møn.

Grib stemningen på Sydsjællands julemarkeder

Nyd duften af jul, spis dig mæt i lækre smagsprøver og lad dig indfange af stemningen.

SydkystDanmarks julemarkeder holder åbent helt frem til juleaften - med åbne værksteder, skattejagter, besøg af julemanden og hans trofaste nisser... og meget, meget mere.

Der er oplevelser og aktiviteter for hele familien, så læg vejen forbi og gør jeres juleindkøb i den helt rigtige julestemning. 

Den smukke, hvide jul kan vi desværre ikke garantere, men vi tør godt love masser af julehygge. 

Julemarkeder - Julebazar - Jul - Sydsjælland og Møn

Julemarkeder på Sydsjælland og Møn

Besøg nogle af de mange hyggelige julemarkeder på Sydsjælland og Møn, og lad duften af brændte mandler og æbleskiver bringe jer i den rigtige julestemning. Her er julehygge for alle pengene! 

Julebazar på Gavnø Slot

Jul i byerne

Det er ren hygge, når Julemanden kommer og tænder lysene i juletræerne rundt omkring i Sydsjællands byer. Det sætter en helt særlig julestemning.

Forbered jeres juleindkøb og køb jeres adventspakker, julegaver og chokoladekalendere i god tid, når butikkerne gør klar til juleshopping. Måske kan I gøre et godt kup og finde årets julesweater?

Er I klar til jul?

Mangler I også lige det sidste - for eksempel et Juletræ? Hele Sydsjælland og Møn har masser af steder, hvor I kan købe smukke træer. Har I tradition for selv at fælde årets træ, så kan I også finde inspirationen her.  

Der skal måske også bages nogle julegodter og julekager eller laves de sidste forberedelser til julemiddagen? Find inspiration og opskrifter med SydkystDanmark.