Videoer, sjove historier og inspiration til masser af oplevelser

Inspiration til ferie i SydkystDanmark

Sydsjælland og Møn er et sydligt paradis på Sjælland. Fra Stevns til Næstved, og til Møn venter jer unikke naturoplevelser - Stevns Klint, som er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste, Møns Klint med sine over 100 m høje kridtklipper - sjælden flora og fauna, dansk design, gallerier, forlystelsesparker, lækre shoppingsteder og naturligvis masser af spise- og overnatningssteder, som er med til at fuldende jeres ophold på Sydsjælland og Møn.

Find inspiration og planlæg ferien på Sydsjælland og Møn allerede i dag og besøg steder som Faxe, Møn, Næstved, Præstø, Stevns, Store Heddinge og Vordingborg.

Camp Adventure klatrebane - aktiv ferie på Sydsjælland og Møn - familieferie

Camp Adventure - skovens hemmelige skat

Camp Adventure er Danmarks største og sikreste klatrepark, med Nordens længste svævebane. En fantastisk perle midt i skoven, der byder på sjov, udfordringer og spænding. 

Familieferie på Feddet Camping - Camping på Sydsjælland og Møn

Familieferie på Feddet Camping

Hele familiens drømmeferie går i opfyldelse her! Feddet Camping har overnatningsmuligheder og aktiviteter for hele familien. En kvalitetsoplevelse der vil vække minder i fremtiden!

geocenter-moens-klint-sydkystdanmark-moen

Oplevelsescenteret med alle aktiviteterne

På GeoCenter Møns Klint får du meget mere end blot en interaktiv udstilling. Med entrébillet har du adgang til trætopbaner, fossiljagt, MTB og meget mere. Du kan godt glæde dig! Og hiv endelig flere med - I får automatisk et årskort ved køb af billet!

BonBon-Land - Sjov for børn - Familieattraktion

Sjov og sommer i BonBon-Land

Et bredt udvalg af forlystelser, begivenheder, grønne områder og meget mere, må BonBon-Land siges at være noget for hele familien! Tag på udflugt og nyd en skøn dag. BonBon-Land lover vejrgaranti, og gratis 2. dags billet!

stevnsfortet-koldkrigsmuseum-stevns-nato

Danmarks største krigshemmelighed

Stevnsfortet var Danmark og NATOs vigtigste brik i forsvaret under Den Kolde Krig. Læs mere om fortet, hemmelighederne og historien fra stedet. Du vil blive overrasket over, hvor lidt du kender til den historie som du sikkert husker!

Danmarks Borgcenter i Vordingborg - Familieattraktion - Sydsjælland

Besøg Danmarks magtcentral

I middelalderen var Danmarks Borgcenter den største kongeborg i Danmark, og derfor også en vigtig brik i magtspillet. Oplev historien på tætteste hold!

Nyd de dejlige strande på Feddet

Badeferiens bedste badestrande

Ferie ved Danmarks længste kystlinje lyder jo som den perfekte badeferie - og det er det også! Vi viser vej til nogle af områdets bedste strande. 

Parferie på Sydsjælland og Møn

Secret Escapes

En kæresteweekend udover det sædvanlige! Få et fantastisk tip til en romantisk getaway til foråret i SydkystDanmark!

Play Video

Video - Voksenferie i SydkystDanmark

Få en masse oplevelser med hjem, når du holder ferie i SydkystDanmark sammen med kæresten eller vennerne. Alverdens muligheder, aktiviteter oplevelser venter på jer! Her begynder historierne ...

Play Video

Video - Familieferie i SydkystDanmark

Få den bedste ferie og de bedste ferieminder fra jeres familieferie i SydkystDanmark. Med alverdens muligheder, kan I med sikkerhed finde noget interessant for både store og små. Her begynder historierne ...

Play Video

Oplev Stevns Klint

Play Video

Udfordringer på Camp Adventure

Play Video

Børneeventyr på Danmarks Borgcenter

Play Video

Atmosfæren på Møns Klint

Oplev Møns Klint Resort

feriepartner-sjaelland-syd-udlejning-sommerhus

Overnatningsmuligheder på Sydsjælland og Møn

Find detaljeret information om de mange forskellige overnatningsmuligheder på Sydsjælland og Møn. 

5 udvalgte overnatnings-muligheder

De 5 muligheder dækker både camping og overnatning i sommerhus, på hotel eller ved Bed & Breakfast på Sydsjælland og Møn. Find det der passer dig bedst! 

1. Møns Klint Resort
2. Feddet Camping
3. Hotel Kirstine
4. Jungshoved Præstegård
5. Sommerhusudlejning ved FeriePartner

5 udvalgte caféer og restauranter

De 5 muligheder er et udpluk af SydkystDanmarks frontløbere med lokale råvarer og bæredygtighed. En smagsoplevelse uden lige, som bare SKAL prøves! 

1. Michelin-stjerne restauranten Frederiksminde
2. Rønnede Kro
3. Vallø Slotskro
4. Restaurant Babette
5. Restaurant Søfronten

frederiksminde-michelin-stjerne-middag

Restauranter og caféer på Sydsjælland og Møn

Få overblikket over vores mange gode restauranter og caféer på Sydsjælland og Møn. Læs mere inden du bestemmer dig - eller prøv flere!

ferie-med-boern-familieferie-sommer

Meget mere familieferie!

Klik her for at læse mere om ferie med børn i SydkystDanmark, samt alle de muligheder I har at vælge i mellem, når I vil opleve noget!

Ferie for voksne

På ferie med din partner eller vennerne?

Nyd samværet med din partner eller vennerne, når I holder ferie i SydkystDanmark. Klik her og læs mere om alt det, som kunne have jeres interesse.