Gåture i jeres tempo

Kom ned og bliv høj

Kom ned i tempo. Ned i fart. 60 minutter fra København og så er du allerede langt væk. Opdag smuk natur og imponerende arkitektur i symbiose. Helt dér ude, hvor man bliver væk i landskabet. Væk i nuet. Kom ned og bliv helt væk i SydkystDanmark.

Her begynder oplevelserne.

Skovtårnet

Gåture og oaser

Oplev den billedskønne natur, som snor sig op i himlen og strækker sig langs klinter. Ude i det fri og oppe i høje tårne. En gåtur gennem skovene, ud til Skovtårnet på Camp Adventure. Gåturen til Skovtårnet foregår via en 900 m. lang boardwalk gennem skoven, hvor der er plads til at nyde omgivelserne og fordybe sig i naturen med indlagte pauser ved de mange udkigspunkter og små platforme. Oplev den enestående udsigt fra 45 meters højde fra Sjællands højest tilgængelige punkt. Skovtårnet er en helt fantastisk oplevelse, hvor det er muligt at se 25 km. ud over det sydsjællandske landskab.

Skovtårnet

Tid til pause

Forlæng oplevelsen af gåturen og slap af i hinandens selskab, mens I deler dagens oplevelser. Tag en pause i Orangeriet Paradehuset på Gisselfeld Kloster, hvor sjældne blomster, som alle fandtes i Danmark i 1870’erne, pryder den fantastiske bygning. Det smukke glashus, som er fredet, er tegnet af atkitekt Herholdt og opført op ad den langsgående mur, som reflekterer og absorberer solens stråler. Nyd en kop kaffe og kage i den hyggelige Tesalon Nattergalen mellem smukke blomster og planter. Nyd tiden. Fredelige og sanselige oaser i naturen og tårnhøje oplevelser uden sammenligning, danner rammen om minderne. 


Kage i Paradehuset

Overnat i nærheden

Nyd naturen og hinanden. Tag en overnatning ude hvor naturen byder velkommen. Feddet Strand Resort er meget mere end luksuscamping og komfortabel hytteferie. Nyd friheden på pladsen, som ligger lige ned til vandet. Lige uden for teltdugen ligger naturen og venter med kilometervis af vandrestier, madpakkerum og fugletårne, som alt sammen indbyder til oplevelse og udforskning.

Orangeriet ved Gisselfeld 


Del denne side

Spændende oplevelser tæt på Feddet Strand Resort
Gisselfeld Kloster Park
Paradehuset Orangeriet
Cykeltur i smukt landskab

cykel