Fiskeri for hele familien

Kom ned og giv slip

Kom ned i gear. Ned i tempo. 60 minutter fra København og så er du allerede langt væk. Væk fra hverdagen, væk fra stress og jag. Uden for rækkevidde og uden dækning. Kom ned og bliv helt væk i SydkystDanmark.

Her begynder fisketuren.

her begynder fisketuren

Fantastiske oplevelser

Tag på opdagelse med fiskestangen, fiskenettet og familien. En anderledes og naturnær familieferie, hvor I sammen tager ud til vandet og oplever roen, nærværet og hyggen ved en fisketur. Kombiner fisketuren med familietid på stranden, hvor børnene kan finde muslingeskaller og bygge sandslotte, mens fiskestangen holder en kort pause. SydkystDanmarks mange fiskevande byder på oplevelser, udfordringer og nye interesser for alle aldre.

Fiskeri Stevns Klint

Fiskevande på Sydsjælland og Møn

Fiskevandende i SydkystDanmark er enestående og giver mulighed for at fange mange forskellige fisk. Som lystfisker er der adskillige spændende muligheder på Sydsjælland og Møn. Prøv kræfter med trolling på Møn - et af Danmarks bedste steder at fange laks – fiskeri af brakvandsgedden eller kystfiskeri i nogle af Danmarks smukkeste naturområder. Lystfiskeri er en sport, hvor man virkelig kan koble af, slippe tankerne fri og lade naturen tage over. Nyd spændingen, når fisken bider på krogen og rykker i linen. Husk at tjekke op på, om I har fiskepas og hvor I må fiske. Nyd naturen, familien og roen.

Feddet fisk spisning

Overnat i nærheden

Nyd fisketuren og hinanden. Tag en overnatning ude hvor naturen byder velkommen. Feddet Strand Resort er en familievenlig campingplads, som byder på masser af aktiviteter for børnefamilien. Her finder I sjove og udfordrende legepladser, minigolf, ridning på islandske heste, kæledyrszoo, el-motocross for børn og voksne og meget mere. Lige uden for teltdugen ligger naturen og venter med kilometervis af vandre- og cykelstier, naturcenter, madpakkerum og fugletårn, som alt sammen indbyder til oplevelse og udforskning for hele familien.

feddet

Del denne side

Udendørsaktiviteter tæt på Feddet Strand Resort
Traktørstedet Højeruplund
Traktørstedet Gjorslev Bøgeskov
Fiskevande ved Højstrup Fællesskov
Fiskevande ved Gjorslev Bøgeskov
Kystfiskeri fra Stevns Klint
Kanosejlads for hele familien