Muligheder, oplevelser og ren hygge

Familieferie i SydkystDanmark

I SydkystDanmark er der aktiviteter og attraktioner for hele familien. Her er natur og kultur for alle. Her er plads til nærvær, opmærksomhed og udfoldelser. Slip hverdagen og giv plads til hinanden, og nyd en skøn ferie med børn på Sydsjælland. Udforsk historien i destinationen til lands, til vands eller fra luften. Mulighederne er mange! I skal bare gribe dem og nyde det. Her på siden finder I inspiration til en skøn familieferie med naturoplevelser, sjove kulturoplevelser, temaparker, gratis oplevelser og meget, meget mere.

Her begynder historierne! Velkommen.

Familieferie på Sydsjælland og Møn

Oplevelser i fokus

I SydkystDanmark er der masser af oplevelser og tilbud til jer. I vores skønne del af Danmark finder I en rig natur, børnevenlige strande, en masse sjov kultur, samt meget andet. Og der skal selvfølgelig være tid til hygge og sjov, så vi har også lavet en oversigt over gratis oplevelser og de hyggelige steder I finder i destinationen. 

Dyk ned og se mulighederne!

Digitalt rabathæfte

Gratis digitalt rabathæfte!

Vis Fun Pass rabatkuponen direkte fra din smartphone eller print kuponen ud og medbring til de attraktioner du besøger på Sydsjælland og Møn - så får du de gode tilbud på udvalgte steder.

 

Feddet Strand Camping og Feriepark

Camping i SydkystDanmark

Tag turen til Sydsjælland og Møn og oplev de bedste campingpladser midt i naturen og tæt på kysten

Kvalitetstid for familien

SydkystDanmark vil gerne gøre noget særligt for jer! Når I besøger os, er det vigtigste at I får en god oplevelse og nyder tiden her. Gennem disse oversigter med restauranter, caféer og overnatning kan I finde frem til netop jeres behov. 

Uanset hvor I vælger at spise eller overnatte, vil de søde værter altid sætte jer i fokus og sikre at I har det godt. I kan godt glæde jer!

Camping De Hvide Svaner - Snobrød

Udvalgte spisesteder til jer

Vi har forsøgt at samle de spisesteder; restauranter og caféer, som vi mener kunne danne de bedste rammer om hyggelig familiemiddag. 

Karrebæksminde Kanal

Mere inspiration til ferien i SydkystDanmark

Få mere inspiration og læs mere om ferie på Sydsjælland og Møn her. Med alverdens muligheder, attraktioner og andet, er her noget for enhver smag!

Download og bestil materiale

Her kan du downloade vores katalog, et kort over SydkystDanmark og vores Travel Magazine - kortet og magazinet kan du ligeledes bestille