Efterårsferie på Sydsjælland og Møn

Efterårsferie på Sydsjælland og Møn er ferie fyldt med sjove aktiviteter og oplevelser, samt hyggelig uhygge for børn og voksne!
I SydkystDanmark kan I skabe ferieminder, der er værd at tale længe om!

Her på siden finder I inspiration til aktiviteter, tilbud og spændende oplevelser i efterårsferien på Sydsjælland og Møn
- book en overnatning, så I ikke går glip af alt det hyggelige uhygge!

Aktiviteter i efterårsferien på Sydsjælland og Møn

Alle aktiviteter og oplevelser i efterårsferien 2017

I SydkystDanmark foregår der en masse i efterårsferien. Find inspiration til en (u)hyggelig ferie med familien på Sydsjælland og Møn, eller tag på lystfiskereventyr med Fishing Zealand.

camping-de-hvide-svaner-solnedgang

Camping i efterårsferien: Fuld af aktiviteter

Hyggelige aktiviteter og sjove oplevelser venter jer på destinationens campingpladser.

Skeletternes Fest i BonBon-Land

Glæd dig til en dag fuld med spænding og gys i en af BonBon-Lands fire uhyggelige labyrinter. Der er oplevelser både til de små og store børn - og også til de voksne. BonBon-land åbner for festen den 14. oktober og har åbent hele efterårsferien kl. 10.00 - 17.00. 


Danmarks Borgcenter | Efterårsferie

På Danmarks Borgcenter finder du masser af aktiviteter i efterårsferien for både store og små - dyk ned i historien og se hvad I kan opleve i videoen!

Efterår på Feddet Strand Camping & Feriepark

Om du er til action, motocross og ridning eller mere til lange gåture langs stranden, så er der noget for enhver smag på Feddet Strand Camping & Feriepark!

Trolden er løs i Næstved!

Den (u)hyggelige trold laver ballade i Danmarks 3. bedste shoppingby, og skræmmer livet af folk i efterårsferien! - Kan du gætte hvilken by?

Trolden er løs på Koldkrigsmuseum Stevnsfort!

Den (u)hyggelige trold laver ballade og skræmmer livet af folk på et sted med radarer, hemmelige underjordiske gange og krigshemmeligheder! - Kan du gætte hvor den befinder sig?

Trolden er løs på Danmarks Borgcenter!

Den (u)hyggelige trold laver ballade og skræmmer livet af folk på et borgmuseum fyldt med spøgelser - hvor borge, konger og magt er kodeordet! - Hvor mon det er?

Trolden er løs på GeoCenter Møns Klint!

Den (u)hyggelige trold laver ballade på et sted med MANGE trapper, fossiler og dinosaurer. - Kender du sådan et sted?