Efterårsferie på Sydsjælland og Møn 2019

Efterårsferie på Sydsjælland og Møn er ferie fyldt med sjove aktiviteter og oplevelser, samt hyggelig uhygge for børn og voksne!
I SydkystDanmark kan I skabe ferieminder, der er værd at tale længe om!

Her på siden finder I inspiration til aktiviteter og spændende oplevelser i efterårsferien på Sydsjælland og Møn
- book en overnatning, så I ikke går glip af alt det hyggelige uhygge!

Efterårsferie i SydkystDanmark

Se alle aktiviteter i efterårsferien 2019

I SydkystDanmark foregår der en masse i efterårsferien. Find inspiration til en (u)hyggelig ferie med familien på Sydsjælland og Møn.

Digitalt rabathæfte

Digitalt rabathæfte til attraktioner og oplevelser

Vis Fun Pass rabatkuponen direkte fra din smartphone eller print kuponen ud og medbring til de attraktioner du besøger på Sydsjælland og Møn - så får du de gode tilbud på udvalgte steder.

 

Uhygge i slotskælderen på Gisselfeld

Tag på opdagelse under slottet, gå på skattejagt, vær med på græskarværkstedet og meget andet, når Gisselfeld Kloster slår dørene op for et spækket efterårsprogram i uge 42!

Tage Klee

Møn Mørkefestival 2019

Lørdag d. 19. oktober fejres mørket, når "Møn Mørkefestival 2019" invitere til fede aktiviteter, koncert og hygge i Møn Dark Sky Park ved Jydelejet på Østmøn.

Halloween i BonBon-Land

Glæd dig til en uge fuld af spænding og gys i BonBon-Lands hele 5 labyrinter, værksted, ny 4D-film og nye tiltag - og en uhyggelig skov som nyhed! "Skovens forbandelse" er den mest uhyggelige af de 5 labyrinter, som du skal skynde dig igenne, for ikke at møde de tabte sjæle, som i følge dagten forsæger at skifte plads med de gæster, som vover sig igennem skoven!

Danmarks Borgcenter | Efterårsferie

På Danmarks Borgcenter finder du masser af aktiviteter i efterårsferien for både store og små - dyk ned i historien og se hvad I kan opleve i videoen!

Efterår på Feddet Strand Camping & Feriepark

Om du er til action, motocross og ridning eller mere til lange gåture langs stranden, så er der noget for enhver smag på Feddet Strand Camping & Feriepark!

Feddet Strand Camping og Feriepark

Camping i efterårsferien: Fuld af aktiviteter

Et sprængtfyldt aktivitetsprogram, sjove oplevelser og en hyggelig tid med familien venter jer på campingpladserne på Sydsjælland og Møn

Familieferie på Feddet Camping - Camping på Sydsjælland og Møn

Efterårsferietilbud på Feddet Strand Camping & Feriepark

Hele familiens drømmeferie går i opfyldelse her! Feddet Camping har overnatningsmuligheder og aktiviteter for hele familien. En kvalitetsoplevelse der vil vække minder i fremtiden!

Trolden er løs i Næstved!

Den (u)hyggelige trold laver ballade i Danmarks 3. bedste shoppingby, og skræmmer livet af folk i efterårsferien! - Kan du gætte hvilken by?

Trolden er løs på Koldkrigsmuseum Stevnsfort!

Den (u)hyggelige trold laver ballade og skræmmer livet af folk på et sted med radarer, hemmelige underjordiske gange og krigshemmeligheder! - Kan du gætte hvor den befinder sig?

Trolden er løs på Danmarks Borgcenter!

Den (u)hyggelige trold laver ballade og skræmmer livet af folk på et borgmuseum fyldt med spøgelser - hvor borge, konger og magt er kodeordet! - Hvor mon det er?

Trolden er løs på GeoCenter Møns Klint!

Den (u)hyggelige trold laver ballade på et sted med MANGE trapper, fossiler og dinosaurer. - Kender du sådan et sted?